Hva spiser og drikker du i kveld?
-
- Innlegg: 12997
Re: Hva spiser og drikker du i kveld?
Røkt kolje, gultrotstuing og poteter i dag. Ble spurt av han i fiskedisken om koljen var til meg eller noen andre. "Du skjønner, det er som regel bare eldre folk som kjøper kolje." Snakk om å være dårlig selger.
Sist redigert av GiPazzini_85 den lør jan 15, 2022 5:53 pm, redigert 1 gang totalt.
F***! Jeg kom borti P-knappen på koketoppen, så den lille sjysausen skilte seg. Dog, smaken fortsatt god. Andebryst godt. Sjekket røsti-oppskrift på nett og Gladkokken dukket der opp og anbefalte steking i former (ring) og deretter ettersteking i ovn. Selvsagt genialt og helt stressfritt. Terningkast FEM for maten. Skilt saus gjorde at jeg ikke kunne legge ut på Instragram, men det får så være. Stekt and er stekt and. Forresten godt med spinat til - glad jeg kom på - bruker spinat altfor sjelden.
Andebrystene ligger fortsatt i kjøleskapet, og der blir de til i morgen.
Min kjære søster kom på døra med en 3-liters boks ferdig kokt bacalao, samt et stykke focaccia, bare til å varme opp. Så da ble det det.
Min kjære søster kom på døra med en 3-liters boks ferdig kokt bacalao, samt et stykke focaccia, bare til å varme opp. Så da ble det det.
-
- Innlegg: 2589
Det er jo et ganske så enkelt valg.
Nå er det straks pinnekjøtt her, det skal bli godt.
Litt nedtur jeg måtte holde akevitten selv, men la gå;-)KingKongHalvor skrev: ↑lør jan 15, 2022 8:50 pmDet er jo et ganske så enkelt valg.
Nå er det straks pinnekjøtt her, det skal bli godt.
-
- Innlegg: 2589
Napolitansk pizza i går, bolognese i dag. Inne i en god italiensk stim nå.
Stekte kjøttpølser, potetmos med gulrøtter, mykstekt løk. Servert med blomkål, gulrøtter og erter.
-
- Innlegg: 2589
Fish and chips m/erter i går, burger i dag. Ikke akkurat kulinariske høydepunkter som står i kø denne uken, får ta det igjen i helgen.
Mykstekt løk er DIGG, og temmelig undervurdert. Må prøve å huske å bruke det oftere.Glycinello skrev: ↑ons jan 19, 2022 7:39 pm Stekte kjøttpølser, potetmos med gulrøtter, mykstekt løk. Servert med blomkål, gulrøtter og erter.
Hvilket etablissement var dette?Fringegirl skrev: ↑ons jan 19, 2022 8:29 pm Burger, milkshake, løkringer, fries med cheddar og bacon.
Jeg angrer.
The Shack.SirJames skrev: ↑ons jan 19, 2022 8:30 pmHvilket etablissement var dette?Fringegirl skrev: ↑ons jan 19, 2022 8:29 pm Burger, milkshake, løkringer, fries med cheddar og bacon.
Jeg angrer.
Vel og godt, men jeg angrer alltid etter et slik måltid.
Så lenge det ikke var McD, trenger du ikke å angre. DIGG mat er balsam for sjelen.Fringegirl skrev: ↑ons jan 19, 2022 8:39 pmThe Shack.SirJames skrev: ↑ons jan 19, 2022 8:30 pmHvilket etablissement var dette?Fringegirl skrev: ↑ons jan 19, 2022 8:29 pm Burger, milkshake, løkringer, fries med cheddar og bacon.
Jeg angrer.
Vel og godt, men jeg angrer alltid etter et slik måltid.
I dag blir det potetball på kafe. Rapport kommer. Ellers får det vel bli helstekt Lerstang-kylling på lørdag da. Hvis det er noen som har en artig vri, så tar jeg gjerne i mot tips. Om sommeren er det fint bare stekt og med svært enkelt tilbehør, men noen ganger smaker det med noe litt mer solid. Har laget varianter med plommer og epler, men kanksje man skulle kjøre på med noe fløtebasert og sopp.
-
- Innlegg: 2589
Wok med masse grønnsaker og kylling. God og mett, men det føles sunt.
Gidder ikke noe matlaging i dag. Men det blir en crossaint med røkt ørret og eggesalat til lunsj, staks. Hadde faktisk tenk å synke ned til ferdigpizza i dag, men fant noe gresk bakst med spinat og feta i frysedisken. Tenker det kunne være verdt et forsøk.
-
- Innlegg: 2589
Gidder ikke matlaging selv i dag, det blir reker og loff rett og slett. Hjemmebakt loff da. Og Chablis til.
Create an account or sign in to join the discussion
You need to be a member in order to post a reply
Create an account
Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute