Hvilken film så du sist?

Svar
Brukeravatar
Frank.N.Steen
Innlegg: 1455
Sted: Oslo
Has thanked: 76 times
Been thanked: 86 times

Re: Hvilken film så du sist?

Legg inn av Frank.N.Steen »

Scooby-Doo! in Arabian Nights (1994) av Jun Falkenstein, Joanna Romersa

Scooby og Shaggy ender opp langt uti ørkenen og til slutt i riket av ei styrtrik hersker, hvor duoen får seg "drømmejobben" som prøvesmakere for uendelige mengder med mat og drikke, men hvor baksiden er at det er ment å sikre deres arbeidsgivers helse, fra å bli forgiftet av sine mange fiender.

Ja, er det en ting man har smertefullt lært, av utallige Scooby-Doo eventyr/filmer, er at de med kun Scooby og Shaggy, er oftest ikke verdt å se, ettersom den eneste der har vært sånn noenlunde "givende", kom vel gjennom 80-talls filmen, The Reluctant Werewolf, men også der føltes en halvveis gjennomført 15-20 minutters episode, altfor langt dratt ut, i nesten 90 minutter med den samme sketsjen, igjen og igjen og igjen.

Men når de to hovedkarakterene knapt er med, i mer enn maks 5 minutter, til og fra, og en i stedet bys opp til meget irriterende og kjipe "gjestekarakterer", burde en nok ha skjønt hvor det ville bære hen.

Kun for de som må se alt med Scooby-Doo logoen inkludert.

3/10

The Thing About My Folks (2005) av Raymond De Felitta

Far-sønn roadtrip komedie, der Paul Reiser og Peter Falk ender opp på en liten men minnerik biltur utpå landet, etter at sistnevntes kone, etter flere tiår, plutselig sier takk for seg og forlater gubben.

Sett før, men var liksom skråsikker på at det var langt flere år siden, og nei, gjensynet i går påminnet meg om at det holdt nok med et besøk.
Reiser har jeg aldri likt, vel, minus rollen som en slesk og slu jappe-businessmann i Aliens (1986), men ja, der stopper det. Falk derimot, vel, han får dessverre ikke mye å jobbe med her. Mye gjentagende prompehumor, der ikke var morsomt første gangen, så kjører vi på ørten runder til, og nei, for en nostalgisk far-sønn biltur, er det nok langt bedre lignende filmer å se på sene søndagskvelder, da enn denne middelmådige komedien.

5/10

Beck 43 - Ett nytt liv (2021) av Pontus Klänge

Avslutningen på de første fire nye Beckfilmene (nr. 42) var noe så sjeldent som en der bikka akkurat opp i en meget snill 6/10, men tross gjensyn av Steinar og at Beck virker å ha kommet seg litt til hektene igjen, blir denne filmen litt for klisjespekka, og innehar for mange karakterer i "hvem gjorde det, og hvem er hvem" blant skurkene.

Fint å se Martin tilbake på jobb, men tja, kun 3 filmer igjen (håper jeg) og nei, da får det holde, og så vil en nok omsider dra frem sesong 1 (1997-98), sesong 2 (2001-02) og sesong 3 (2006-07), til senere høstkvelder.

5/10Brukeravatar
Hitherto
Innlegg: 50
Has thanked: 11 times
Been thanked: 17 times

Legg inn av Hitherto »

The Unbearable Weight of Massive Talent

Bilde

Nicolas Cage som Nicolas Cage? Dette BURDE vært verdens beste film, men den nøyer seg med å være ganske god.

Meta-cageismen er på topp og mannen selv sprudler, men det derre CIA/spion-plotet er i overkant fjollete (samt at det feiger ut hver gang man er på tampen til å gjøre noe virkelig kreativt og vågalt), og buddy-filmer er ikke min stil, selv om Pedro Pascal er utmerket som ihuga blodfan med privat Cage-samling i kjelleren. Filmen er på sitt morsomste når den dikterer sine mangfoldige shout-outs. Særlig til Face/Off.

Kanskje det at Cage spiller seg selv legger en demper på moroa? I fiksjon kan man overdrive til den store platinapokalen, noe Cage er ekspert på, men når skuespilleren selv er i fokus lyser varsellampene siden du VET at man har tatt seg kreative friheter. Jeg merket meg blant at dattera i filmen egentlig er dattera til Kate Beckinsale, og at Cage i virkeligheten har to sønner, men det er kanskje ikke annet å vente om han skal få beholde et snev av privatliv

Being John Malcovich har fortsatt overtaket når det kommer til "ekte" skuespillerfilmer av denne typen.

6/10
These users thanked the author Hitherto for the post:
Frank.N.SteenBrukeravatar
Frank.N.Steen
Innlegg: 1455
Sted: Oslo
Has thanked: 76 times
Been thanked: 86 times

Legg inn av Frank.N.Steen »

Beck 44: Rage Room (2022) av Pontus Klänge

Kun 2 filmer igjen, men tja, sitter med en lei følelse av at noen vil forsøke å tvinge ut enda 4-8 filmer med "cameo" Beck og grannen i et par småscener, og skulle ikke overraske om de vil forsøke å presse ut ei spin-off med barnebarnet til Martin, som virker å ha plutselig "sprudlet til" og er nesten litt for festlig i de små scenene han har medvirket i, men også da spilt av en helt annen skuespiller, enn de tidligere filmene.
Nei, humordelene er oftest småtørre, og stadig fokus i retning Oskar og hans lite vellykkede dating liv, der han taster i vei med ulike damer på Tinder, og det var ikke særlig morsomt første gangen, og nei, dette er nok en av de svakere filmene, men greier ikke å bli særlig mer streng, så lenge Beck og Grannen stadig er med, tross ørlite scenetid til sammen.

5/10

Scooby-Doo and the Ghoul School (1988) av Charles A. Nichols

Enda ei impulsiv, drevet av ren nostalgi DVD innkjøp, og ikke like fæl som Arabian Nights, men dæven, de overmelka Scoob-Doo og Shaggy hardt på 80-tallet, og igjen en "historie" der innehar såpass syltynt plot/karakterer og fint lite spenning eller mysterier, at det skulle foregå over pluss 90 minutter, er litt vel i det lengste.

Uansett, Scoob, Shaggy og den alltids irriterende Scrappy-Doo er utpå tur langt uti huttiheita og ender opp som gymlærere for en jenteskole, men der alle er ulike spøkelser, monstre og forheksede elever. Naboskolen er en ren militærskole for gutter, og en kommende volleyballturnering, og der gutta har vunnet samtlige år på rad, og jentenes foreldre ønsker at nok er nok, og setter sin lit til at de nye gymlærerne vil forandre på tingenes tilværelse.

Kjipe skurker, og stort sett småirriterende karakterer, men noe med 80-talls animasjonen som gjør at en ikke går et hakk lenger ned og blir så med en ny skuffende Scooby-Doo film utpå de sene netter:

4/10

Glemte jo at denne var ei åttitallsfilm, men DVDen hadde den som en 00-talls film, men nei, gidder ikke dra den inn i åttitallstråden, så lar den bli her.
These users thanked the author Frank.N.Steen for the post:
AleBrukeravatar
Frank.N.Steen
Innlegg: 1455
Sted: Oslo
Has thanked: 76 times
Been thanked: 86 times

Legg inn av Frank.N.Steen »

Beck: 58 Minutter (2022) av Lisa Ohlin

Kanskje på tide å omdøpe serien til "The Alex Beijer Show", ettersom tidligere hovedkarakter, er knapt mer med, da som nostalgisk "statist" i hop med Grannen, og nei, håper på en litt mer verdig avslutning for de to sistnevnte, da man nå har kun en film igjen, og nei, 58 Minutter er vel ikke en som henger for lenge igjen i minnet, men blir akkurat helt okei kveldsunderholdning.

5/10Brukeravatar
thewaterfall
Innlegg: 551
Has thanked: 26 times
Been thanked: 64 times

Legg inn av thewaterfall »

JFK (1991): 8/10
Lang film, men spenningsmomentet er absolutt til stede og er man litt konspiratorisk av seg så kjøper man mange av argumentene til Garrisson (Costner) i filmen.

Broken City (2013): 6/10
Mark Wahlberg som privatdetektiv som blir blandet inn i politikkens underverden, hvem snakker sant, hvem lyver og hvor alvorlige konsekvenser kan det få hvis man snur en stein noen mener burde fått ligge i fred? Liker utgangspunktet for filmen, men den klarer ikke å holde på troverdigheten godt nok. Også er nok ikke Wahlberg riktig skuespiller slik jeg mener filmen kunne utnyttet potensialet som ligger der.

Nightmare Alley (2021): 7/10
Igjen en bra film som kunne blitt veldig bra. Bradley Cooper spiller en person som lærer seg mentalisme på et tivoli og roter seg borti eliten hvor han tøyer strikken. Likte den godt, men synes i alle fall deler av filmen er litt for forutsigbar og jeg blir liksom ikke overrasket over vendingene.Brukeravatar
Chromeback
Innlegg: 7298
Has thanked: 301 times
Been thanked: 242 times

Legg inn av Chromeback »

Ingenting å le av (Netflix)

Odd Magnus overrasker positivt her, trodde ikke at jeg skulle like denne så godt som jeg gjorde.

Har noen virkelig varme stunder, gode vitser og den siste tredjedelen traff meg godt, til tross for en avslutning som var litt midt på treet i forhold til resten av filmen.

Begynner å få sansen for Ylva Bjørkaas Thedin, likt henne godt i alt jeg har fått sett av hun så langt, til tross for en litt mindre rolle her. Vil tro at hun har en solid fremtid foran kamera de neste årene.

8.5/10trønderen
Innlegg: 613
Has thanked: 43 times
Been thanked: 33 times

Legg inn av trønderen »

Jeg har et prosjekt gående der jeg ser alle Resident Evil-filmene. Spillene har jeg aldri hatt lyst eller turt å spille, men filmene har jeg tenkt kunne være noe for meg. Ikke fordi jeg trodde det var gode filmer, men fordi jeg liker Zombie-filmer. Jeg har så langt sett 3 av 6 filmer og har fått akkurat det jeg forventet. Dødscheesy action med en dose dårlig skrekk, skuespillerprestasjoner som til tider er komisk dårlige og et manus som må være skrevet i ruset tilstand. Og vet dere hva? Jeg blir underholdt. Og det er nok for meg. Samlet sett er de første 3 filmene 4/10. Maks. Men dæven det er de beste 4/10 filmene jeg har sett.Hetfield
Innlegg: 1950
Has thanked: 76 times
Been thanked: 67 times

Legg inn av Hetfield »

trønderen skrev: lør mai 14, 2022 10:35 pm Jeg har et prosjekt gående der jeg ser alle Resident Evil-filmene. Spillene har jeg aldri hatt lyst eller turt å spille, men filmene har jeg tenkt kunne være noe for meg. Ikke fordi jeg trodde det var gode filmer, men fordi jeg liker Zombie-filmer. Jeg har så langt sett 3 av 6 filmer og har fått akkurat det jeg forventet. Dødscheesy action med en dose dårlig skrekk, skuespillerprestasjoner som til tider er komisk dårlige og et manus som må være skrevet i ruset tilstand. Og vet dere hva? Jeg blir underholdt. Og det er nok for meg. Samlet sett er de første 3 filmene 4/10. Maks. Men dæven det er de beste 4/10 filmene jeg har sett.
De er grei underholdning ja. Og mer kan man ikke forvente av Paul W.S Anderson heller.trønderen
Innlegg: 613
Has thanked: 43 times
Been thanked: 33 times

Legg inn av trønderen »

Hetfield skrev: lør mai 14, 2022 10:42 pm De er grei underholdning ja. Og mer kan man ikke forvente av Paul W.S Anderson heller.
Jeg måtte ta en titt på hvilke andre filmer han har vært involvert i. Var mye ræl ja.
Han var faktisk regissør på den første Mortal Kombat filmen. Haha.
Jeg hadde helt glemt at han laget Pompeii. Jeg husker at jeg ble veldig skuffet over den da jeg så den på kino.
Men noe bra fikk han i det minste personlig ut av Resident Evil-filmene. Han ble gift med Milla Jovovich.Brukeravatar
Frank.N.Steen
Innlegg: 1455
Sted: Oslo
Has thanked: 76 times
Been thanked: 86 times

Legg inn av Frank.N.Steen »

trønderen skrev: lør mai 14, 2022 10:35 pm Jeg har et prosjekt gående der jeg ser alle Resident Evil-filmene. Spillene har jeg aldri hatt lyst eller turt å spille, men filmene har jeg tenkt kunne være noe for meg. Ikke fordi jeg trodde det var gode filmer, men fordi jeg liker Zombie-filmer. Jeg har så langt sett 3 av 6 filmer og har fått akkurat det jeg forventet. Dødscheesy action med en dose dårlig skrekk, skuespillerprestasjoner som til tider er komisk dårlige og et manus som må være skrevet i ruset tilstand. Og vet dere hva? Jeg blir underholdt. Og det er nok for meg. Samlet sett er de første 3 filmene 4/10. Maks. Men dæven det er de beste 4/10 filmene jeg har sett.
Tror jeg gikk gjennom alle 6 av Resident Evil titlene (mulig en har glemt en og annen?) for en tid tilbake, og heller aldri spilt tv-spillene tidligere. Men fant vel kjapt ut, at de filmene som faktisk var slettes ikke så fæle i underholdningsbiten, var faktisk de to som Paul W.S. Anderson ikke sto for regien, og der særlig Russel Mulcahys Extinction (2007) og Apocalypse (2004) begge scora 6/10, som var rimelig overlegne, de nevnte Anderson filmene, der stort sett lå i 3/10 og 4/10.trønderen
Innlegg: 613
Has thanked: 43 times
Been thanked: 33 times

Legg inn av trønderen »

Frank.N.Steen skrev: lør mai 14, 2022 10:58 pm Tror jeg gikk gjennom alle 6 av Resident Evil titlene (mulig en har glemt en og annen?) for en tid tilbake, og heller aldri spilt tv-spillene tidligere. Men fant vel kjapt ut, at de filmene som faktisk var slettes ikke så fæle i underholdningsbiten, var faktisk de to som Paul W.S. Anderson ikke sto for regien, og der særlig Russel Mulcahys Extinction (2007) og Apocalypse (2004) begge scora 6/10, som var rimelig overlegne, de nevnte Anderson filmene, der stort sett lå i 3/10 og 4/10.
Extinction, som jeg så nå i kveld, er min favoritt så langt. Jeg ville nok gitt den en 5/10.B.E.
Innlegg: 542
Has thanked: 25 times
Been thanked: 51 times

Legg inn av B.E. »

trønderen skrev: lør mai 14, 2022 10:35 pm Jeg har et prosjekt gående der jeg ser alle Resident Evil-filmene. Spillene har jeg aldri hatt lyst eller turt å spille, men filmene har jeg tenkt kunne være noe for meg. Ikke fordi jeg trodde det var gode filmer, men fordi jeg liker Zombie-filmer. Jeg har så langt sett 3 av 6 filmer og har fått akkurat det jeg forventet. Dødscheesy action med en dose dårlig skrekk, skuespillerprestasjoner som til tider er komisk dårlige og et manus som må være skrevet i ruset tilstand. Og vet dere hva? Jeg blir underholdt. Og det er nok for meg. Samlet sett er de første 3 filmene 4/10. Maks. Men dæven det er de beste 4/10 filmene jeg har sett.
Jeg så den første Resident Evil filmen på kino 2002. Syntes heller ikke den var noe spesielt bra. Filmer som er basert på spill er som regel ikke så bra. Men noen av spilla er god underholdning.trønderen
Innlegg: 613
Has thanked: 43 times
Been thanked: 33 times

Legg inn av trønderen »

B.E. skrev: lør mai 14, 2022 11:06 pm Jeg så den første Resident Evil filmen på kino 2002. Syntes ikke den var noe spesielt bra. Filmer som er basert på spill er som regel ikke så bra. Men noen av spilla er god underholdning.
Er ikke mange filmer basert på spill som er gode nei. Sies at de 2 Sonic-filmene ikke er så aller verst faktisk, men de har jeg ikke sett. Tomb Raider har vel et par ok filmer. Nei, jeg kan i alle fall ikke komme på noen veldig gode filmer.Brukeravatar
Frank.N.Steen
Innlegg: 1455
Sted: Oslo
Has thanked: 76 times
Been thanked: 86 times

Legg inn av Frank.N.Steen »

Bilde
Deep Red (1975) av Dario Argento

En britisk musiker (David Hemmings), blir ei sen kveld ufrivillig vitne til et brutalt mord, og hvor det snart vil lede ham ut i en dyp og etter hvert livsfarlig besettelse, etter å komme til bunns i hvem som står bakom, og hvorfor.

Joda, dette var andre boller, og et langt mer fornøyelig gjensyn med en Dario Argento klassiker, der en må ha kun vært innom den over 20 minutter kortere International Version (1 time og 45 minutter), og ikke gårsdagens Directors Cut på oppunder 2 timer og 6 minutter.
Uansett, den nordiske AWE DVDen for en tid tilbake, kom jo med begge, og fra før var det nok ei sliten og lite imponerende kutta versjon man eide, og sikkert da så, for samtlige scener fra i natt, hadde en aldri tidligere kjennskap til.

Likevel, over 2 timer ble kanskje litt i det "lengste" laget, men aldri kjedelig, og med langt mer interessante karakterer og handling, enn Tenebre (1982).
Goblin er også i storform her, og kombinasjonen av det barnslige, men creepy gjengående melodien, samt nevnte bands hypnotiske score, er med å sørge for ei helt spesiell stemning, tidlig ut.
Sett før, men ja, her er det ingen tvil om at originalen til Argento der virker å komme med litt mer humor, sjarm og ikke minst en god del ekstra tidligere utelatte scener, er helt klart den utgaven man foretrekker.

Ikke umulig den kan stige ved et nytt besøk (Directors Cut altså), men går så et stort hakk og litt til, opp fra ei tidligere små skuffende 7/10 og til en mer verdig:

8,5/10
These users thanked the author Frank.N.Steen for the post:
AleBrukeravatar
Frank.N.Steen
Innlegg: 1455
Sted: Oslo
Has thanked: 76 times
Been thanked: 86 times

Legg inn av Frank.N.Steen »

trønderen skrev: lør mai 14, 2022 10:52 pm Jeg måtte ta en titt på hvilke andre filmer han har vært involvert i. Var mye ræl ja.
Han var faktisk regissør på den første Mortal Kombat filmen. Haha.
Jeg hadde helt glemt at han laget Pompeii. Jeg husker at jeg ble veldig skuffet over den da jeg så den på kino.
Men noe bra fikk han i det minste personlig ut av Resident Evil-filmene. Han ble gift med Milla Jovovich.
Hadde faktisk helt glemt bort, at Anderson var jo bakom ei meget underholdende og slettes ikke fæl trio av fartsfylt sci-fi/action og kampsport sen 90-talls film i Mortal Kombat (1995), Soldier (1998) og selvsagt Event Horizon (1997).
Synd han rota seg fast i Resident Evil serien, men som du sier, han endte jo opp med Milla, så da var det kanskje ikke så gæli likevel.

Ei lignende og populær skrekk-fantasi action filmserie, der ble til i samme periode, og hadde ei smellvakker og skyteglad dame i hovedsetet, samt at hun ble vel også i hop med regissøren av samtlige filmer (Len Wiseman), var jo Kate Beckinsale i Underworld filmene, der har vel minst like mange oppfølgere som Resident Evil. Men her synes jeg stort sett kvaliteten har vært langt mer "balansert" under 5/10 og oftest hellet mot 3/10 og 4/10, og ingen en kan huske som kom i nærheten av å matche de to "stand out" filmene i Resident Evil serien, der ikke var under regi av Anderson.
These users thanked the author Frank.N.Steen for the post:
trønderenBrukeravatar
Frank.N.Steen
Innlegg: 1455
Sted: Oslo
Has thanked: 76 times
Been thanked: 86 times

Legg inn av Frank.N.Steen »

Scooby-Doo and the Cyber Chase (2001) av Jim Stenstrum

Blir nok den siste Scooby filmen man begir seg inn på, hvert fall for denne gang. Mye gode minner om den gamle tv-serien fra mang en tidlig lørdagsmorgen på 90-tallet, men hvor filmene makter sjeldent å holde samme sjarm, humor og spenning, utover 70-90 minutter av gangen, og tar en med slett og generisk animasjon, tamme skurker og nei, da blir dessverre filmens lille nostalgiske høydepunkt, hvor gjengen treffer sine gamle versjoner i et tv-spill, ikke nok til å løfte på hva man får igjen, og blir nok en småkjip rating av:

4,5/10Brukeravatar
Elgen
FD Supporter
Innlegg: 26739
Has thanked: 263 times
Been thanked: 232 times

Legg inn av Elgen »

Queen & Slim (2019)

En Indie-film regisssert av Melina Matsoukas og i rollene er Daniel Kaluuya (kjent fra Get Out bl.a) og Jodie Turner-Smith

Så denne på DR2, og jeg likte den veldig godt. Ett par er på første date og blir stoppet av en politibetjent på vei hjem fra denne daten.
Kanskje litt treg handling etter en eksplosiv åpning men skuespillet er solid og jeg ble engasjert i handlingen. Jeg gir denne en solid 7/10

Finding Steve McQueen (2019)

I rollene: Travis Fimmel, Rachel Taylor, Forest Whitaker og William Fictner bl.a

In 1972, a gang of close-knit thieves from Youngstown, Ohio attempt to steal $30 million in illegal contributions and blackmail money from President Richard Nixon's secret fund.
Morsom og kul film, med et nydelig soundtrack. DEn sr litt billig ut her og der, man får ikke all verden for 5, 5 millioner (!)
Grei underholdning og jeg gir den også 7/10
These users thanked the author Elgen for the post:
AleBrukeravatar
SirJames
Innlegg: 13850
Sted: Gran Canaria
Has thanked: 335 times
Been thanked: 307 times

Legg inn av SirJames »

Firestarter (2022)

Totalt unødvendig remake, som attpåtil preges av slett håndverk fra a til å. Og det er ikke skuespillernes skyld.

3/10Brukeravatar
Hitherto
Innlegg: 50
Has thanked: 11 times
Been thanked: 17 times

Legg inn av Hitherto »

Bilde

The Green Inferno

Et throwback til kannibal-filmen som hadde en glansperiode fra midten av 70-åra til midten av 80-åra - filmer kjennetegnet av urbane og naive byboere på utflukt i jungelen, mye hud, skummel lokalfauna, sultne indianere, usedvanlig nærgående beskrivelser av mutilasjon og, dessverre, ekte mishandling av dyr. Sistnevnte er Eli Roth heldigvis for god til å repetere her, men alt annet er det nok av.

Filmen var visst ment å være en langfinger i trynet på SJW-kultur og folk som tror de har enkle svar på verdens problemer, men synes ikke Roth er helt tro mot sin visjon. Filmen handler tross alt om de som faktisk er modige nok til å gjøre noe mer enn å skrive sinte innlegg på internett og tyr til fysisk aksjon.

I gørrete og panisk underholdning er han langt bedre. Selvsagt forventer vi at det går ille med disse karakterene, men å se ungdommen bli tatt til fange og spist av lokale indianere har en primitiv effektivitet. Stenmingen er rimelig uggen og beskrivelsen av moderne mennesker fanget i en usivilisert og ubegripelig situasjon der mobiltelefonen ikke virker og det finnes utallige kreative og ubehagelige måter å dø på, soldatmaur inkludert, er... ganske god faktisk. Merker meg at hovedrollen spilles av en av de to jentene som var slemme mot Keanu Reeves i Knock Knock.

Litt imponerende at crewet dro hele veien til Peru og filmet sammen med en lokal indianerstamme (som var langt hyggeligere i virkeligheten), men Last Cannibal World og Cannibal Holocaust er fremdeles kremen av denne sjangeren, uansett hva man måtte mene om virkemidlene de bruker.

6/10Brukeravatar
LANISTA
Innlegg: 579
Sted: Melkeveiens utkantsstrøk
Has thanked: 32 times
Been thanked: 72 times

Legg inn av LANISTA »

Ser på Passengers.
Ikke fordi jeg er en romantiker, men fordi jeg elsker ideen om at en slikt scenario kan bli sant en dag. Sove og våkne på en ny planet, i et nytt århundre og i et nytt solsystem.
Jeg tror det vil skje, men vi er så håpløst for tidlig fødte til å oppleve det. Sukk.
Så derfor ser jeg filmen igjen.
Skulle så gjerne ha blitt født i f.eks 2184.MatsEn89
Innlegg: 2699
Has thanked: 355 times
Been thanked: 99 times

Legg inn av MatsEn89 »

Elgen skrev: søn mai 15, 2022 1:49 pm Queen & Slim (2019)

En Indie-film regisssert av Melina Matsoukas og i rollene er Daniel Kaluuya (kjent fra Get Out bl.a) og Jodie Turner-Smith

Så denne på DR2, og jeg likte den veldig godt. Ett par er på første date og blir stoppet av en politibetjent på vei hjem fra denne daten.
Kanskje litt treg handling etter en eksplosiv åpning men skuespillet er solid og jeg ble engasjert i handlingen. Jeg gir denne en solid 7/10

Finding Steve McQueen (2019)

I rollene: Travis Fimmel, Rachel Taylor, Forest Whitaker og William Fictner bl.a

In 1972, a gang of close-knit thieves from Youngstown, Ohio attempt to steal $30 million in illegal contributions and blackmail money from President Richard Nixon's secret fund.
Morsom og kul film, med et nydelig soundtrack. DEn sr litt billig ut her og der, man får ikke all verden for 5, 5 millioner (!)
Grei underholdning og jeg gir den også 7/10
Kule valg. Sett Licorice Pizza? Jeg ga den en nier, litt høyt, men jeg tror du vil synes den er verdt å seBrukeravatar
Elgen
FD Supporter
Innlegg: 26739
Has thanked: 263 times
Been thanked: 232 times

Legg inn av Elgen »

MatsEn89 skrev: man mai 16, 2022 10:53 pm
Elgen skrev: søn mai 15, 2022 1:49 pm Queen & Slim (2019)

En Indie-film regisssert av Melina Matsoukas og i rollene er Daniel Kaluuya (kjent fra Get Out bl.a) og Jodie Turner-Smith

Så denne på DR2, og jeg likte den veldig godt. Ett par er på første date og blir stoppet av en politibetjent på vei hjem fra denne daten.
Kanskje litt treg handling etter en eksplosiv åpning men skuespillet er solid og jeg ble engasjert i handlingen. Jeg gir denne en solid 7/10

Finding Steve McQueen (2019)

I rollene: Travis Fimmel, Rachel Taylor, Forest Whitaker og William Fictner bl.a

In 1972, a gang of close-knit thieves from Youngstown, Ohio attempt to steal $30 million in illegal contributions and blackmail money from President Richard Nixon's secret fund.
Morsom og kul film, med et nydelig soundtrack. DEn sr litt billig ut her og der, man får ikke all verden for 5, 5 millioner (!)
Grei underholdning og jeg gir den også 7/10
Kule valg. Sett Licorice Pizza? Jeg ga den en nier, litt høyt, men jeg tror du vil synes den er verdt å se
Ikke sett, men den er på watchlistenBrukeravatar
Ale
Innlegg: 28175
Has thanked: 385 times
Been thanked: 320 times

Legg inn av Ale »

Ingenting å le av - 7/10

Fin norsk film med sjel. "Erik Elisabeth!"Svar

Gå tilbake til «Film»