Tippeligaspill

Svar
Brukeravatar
GoingKronos
Innlegg: 2364
Has thanked: 61 times
Been thanked: 224 times
Kontakt:

Re: Tippeligaspill

Legg inn av GoingKronos »

Cup-pause og de fleste lag har fått god tid på feltet foran denne runden. Så om ikke en restart, så skal man være klar over at disse dagene kan være betydningsfull - kanskje mest for lagene som har slitt eller er i en tidlig fase av sitt prosjekt. Jeg syns det er flere interessant odds og den beste runden verdimessig så langt i år.

I dag har vi to kamper, vi begynner i Sarpsborg der Odd kommer på besøk. Og jeg syns det stinker mål av matchen. Før sesongen var jeg inne på Sarpsborg som et klart overlag under ny trener, og så ble det ikke helt slik innledningsvis. Men som jeg skrev forrige runden så er årsaken sannsynligvis tøff motstand i hjemmekampene, så jeg ser mer på det at begge hjemmekampene har gått under 2,5 mål som oddsforhøyende nå enn en trend jeg bekymrer meg for. Odd er litt vanskeligere å regne på, men jeg tenker de vil by opp til dans og blir skuffet om de prøver å parkere bussen. Oddsen gått litt ned, men over 2,5 eller 2,75 mål er verdi i min bok.

Cupmester Molde kan ikke hvile, for nå møter de laget som har sett ut som ligaens beste lag til nå i år - Viking. Det er noe stabilt over Viking, mens Molde varierer i prestasjonene. Molde kan helt sikkert om de er på sitt beste matche Viking, men et aggressivt Viking-lag kan smadre Molde uten at jeg blir det minste overrasket. Tripic er ute, som svekker Viking noe - men som de viste mot Haugesund så har de flere strenger å spille på. Selv om Oddsen har droppet på Viking, så er det solid verdi på 1,90-tallet for uavgjort/borte. Molde har sine skader å bekymre seg for, Bjørnbak kan være ute og dermed gi Molde defensive bekymringer. Offensivt så er Fofana ute og Ulland Andersen ferdig for sesongen etter skaden i cupfinalen. Fra før er Hussain ute som svekker midtbanen. Så det er ikke all verden til sterkt lag moldenserne kan stille.

Over til søndag og storoppgjøret er mellom Bodø/Glimt og Lillestrøm. Og det er virkelig et Bodø/Glimt i trøbbel om dagen, de fikk juling i Stavanger og tapte helt fortjent, de var rent av ugjenkjennelig i cupfinalen og gikk på nok et tap - og nå kommer serielederen på besøk. Og til denne kampen så er Saltnes ute med karantene, Solbakken er ute etter operasjon, Espejord er sannsynligvis ute etter at han måtte gi seg på trening fredag og spissalternativet Boniface soner karantene. Wembangomo har vært syk hele uka, og selv om de skulle få stablet han på beina så er det ingen god oppladning. Og vi skal ikke glemme at bærebjelkene forsvant etter fjoråret, så det er rett og slett ikke mye igjen av den magiske Glimt-utgaven. Lillestrøm er på vei opp og frem, jeg var skeptisk til tapet av Lehne Olsen - men foreløpig merkes ikke det. Og mye er gjennom at dette er et lag som ikke slipper inn mål. Etter den fryktelige første omgangen på Hamar så har de spilt fire og en halv kamp og sluppet inn kun et mål. Mye takket være at de har ligaens beste keeper og kanskje ligaens beste stopper i Ogbu. Glimt prises i oddsmarkedet på gamle meritter, og med de forfallene så er oddsen useriøs. Det eneste som plager meg er at Lillestrøm fikk kjørt seg i cupen der oppe, men jeg tilegner det mest at Glimt da var i full matchform, mens kanarifuglene ikke hadde startet sesong enda. Jeg skal være grådig og gå for uavgjort/borte her - og det blir i hard konkurranse rundens hovedspill. Som jeg har vært inne på tidligere så er muligheten å få ekstra betalt når man spiller med flat innsats som jeg gjør i hovedspillet å gå for en linje med høyere odds, men for de som driver med units så kan ahc+1 på LSK og høyere innsats være en vel så fornuftig variant. Jeg blir veldig overrasket om Glimt bare kjører over LSK igjen.

Bunnoppgjøret mellom Haugesund og Kristiansund holder jeg meg unna, mulig at et underspill har noe verdi - to lag under press som har rotet mye defensivt, så treningsuka bør ha gitt seg selv litt. Jeg vet ikke hvordan banen er nå i Haugesund, sist mot Strømsgodset var den alt annet enn bra og gjorde det til en nitrist affære. Vålerenga er ikke lett å vurdere, de har ikke sett bra ut i noen kamper i år. Og Sandefjord har til nå vært kraftig undervurdert og jeg syns vel at det er noe merkelig å gjøre de til klare underdogs hjemme på eget gress mot et kunstgresslag ute av form. Så bør vel to uker siden forrige tellende kamp være en fordel VIF og gitt de muligheten til en restart, men verdien ligger nok på Sandefjord-siden.

Jeg var litt inne på under-spill i Jerv mot Tromsø, men jeg vet ikke om TIL har klart å fikse de defensive problemene i cup-pausen. Men Psyche blir sannsynligvis klar og det betyr mye for et eventuelt under-spill

Som dere ser så er det mye verdi denne runden, så da blir det fort enten sigarføring eller å ligge i fosterstilling i morgen kveld. Spennende blir det uansett.

Hovedspill:

Bodø/Glimt - Lillestrøm, uavgjort/borte - 2,48 PinnacleBrukeravatar
GoingKronos
Innlegg: 2364
Has thanked: 61 times
Been thanked: 224 times
Kontakt:

Legg inn av GoingKronos »

Hovedspillet gikk inn i Obos, selv om det ble litt svett utover 2.omgang da Kongsvinger presset på for seiersmålet. Oddsen på Åsane bare fortsatte oppover, så det var tydeligvis noen større spillere som hadde veldig tro på Kongsvinger-seier. Så syns jeg det var helt fortjent at Åsane fikk med seg poeng hjem til Bergen, de var det klart beste laget i 1.omgang og kunne egentlig punktert kampen rett etter pause. Men så kommer utligningen og da får man en litt typisk reaksjon for et lag som har gått på noen smeller - det blir nervøst og mer opptatt av å forsvare det man har enn å gå for seieren. Et par sterke redninger av keeper Lysgård viser at Åsane har oppgradert kraftig mellom stengene. Jeg vet ikke hvordan han havnet i Åsane, han var god utover høsten i Eliteserien for Mjøndalen - så jeg holder han som en av de beste keeperne i Obos tross at laget har sluppet inn enormt med mål.

Mjøndalen på sin side har fått en veldig sterk start på sesongen, i poengfangst. Men jeg vet egentlig ikke om de har vært klart best i noen av kampene - stort sett vært jevne kamper som de har klart å vippe i sin retning. Så kan man selvsagt diskutere om det er flaks eller kvalitet. Ellers er det litt som fryktet, at det er sjiktet i årets sesong der både Skeid og Bryne står med null poeng. Men begge lag hadde utvilsomt fortjent mer uttelling for de har ikke vært sjanseløse. Det blir dog tøft å komme tilbake når man starter med en slik tapsrekke.

Obos-ligaen har egentlig fremstått unormal normal innledningsvis, det er ganske likt slik en ekspert ville satt det opp. Så får vi se om det varer.

Status Obos 2022

Spill: 4

Innsats: 40

Gevinst: 40,4

TBP: 101

Status OBOS Totalt:


Spill: 64

Innsats: 640

Gevinst: 739,65

TBP: 115,4Brukeravatar
GoingKronos
Innlegg: 2364
Has thanked: 61 times
Been thanked: 224 times
Kontakt:

Legg inn av GoingKronos »

Runde fem av Obos ruller i gang i dag med tre kamper og resten spilles i morgen. Og det er noen interessante oppgjør selv der opprykksfavorittene er på bortebane mot tøff motstand.

Jeg finner mitt hovedspill rett ut av startblokka, når Skeid får besøk av Mjøndalen. Topp mot bunn sett til tabellen, men sett til spill så har det ikke vært slik. Men gode lag finner måter å vinne kamper på. Jeg syns nok at Mjøndalen er litt undervurdert her, så man kan absolutt forsvare et spill på gjestene. Men det er ikke dit jeg skal gå, for jeg tror det igjen blir målrikt med Skeid. De spiller sin fotball og tross tap på tap så bør innledningen ha gitt selvtillit til at de kan matche lagene på dette nivået. De har jo hatt et veldig tøft program til nå, så tross fire tap så er det fortsatt muligheter. Oddsen settes mye etter Mjøndalen, men den eneste bortekampen de har hatt i år er mot Start og da så de nok på seg selv som underdog. Her er de favoritter, de er serieleder og de tenker nok at 3 poeng er det som forventes mot et nyopprykket lag. Så det bør føre til en kamp der begge byr opp til dans. Da oddsen ble sluppet så var det lavt 1,60-tallet for over 2,5, og det var jeg mer enig i enn der vi er nå. Mjøndalen ser ikke ut til å ha skadeproblemer, Skeid er gode på mye på sosiale medier, men info om selve laget er det sparsomt med. Dessverre.

Et annet oppgjør som har litt topp mot bunnpreg er Grorud mot Start. Laget fra Oslo-øst har blitt uavgjort-spesialister med 3 av 4 kamper uavgjorte til nå. Og det er absolutt mulig å få til noe mot et Start-lag som varierer mye i prestasjonene. På sitt beste vinner Start det her greit, men det er ikke lett å regne på hvilken versjon man får. To spillende lag, det lukter i utgangspunktet mål, men det tror markedet også. Står nok over spill selv om jeg har litt verdi på Grorud opp mot oddsen jeg selv satt.

Over til mandagen, syns ikke det er så mye spennende sett til oddsspill. Brann er litt vel stor favoritt, KFUM sendte Brann ut av cupen - og utenom serieåpningen mot Ranheim så har ikke det vært lett å bli imponert over Brann. Det lukter tett og jevnt, men det sitter tross alt langt inne å spille mot Brann som har en så mye bedre stall enn resten av ligaen. Vi får se hvordan oddsen utvikler seg til i morgen, om kan få litt over 2 ganer pengene 1x så blir nok fristelsen for stor.

Ellers ingen sterke føringer i noen av de andre kampene, jeg er enig i der markedet ligger i 1x2 - mulig det er noe verdi i under-spill i Raufoss, de har nå 7 på rad under 2,5 mål og det er ganske utrolig for et tidligere stabilt over-lag. Og det er fristende å si at dette fortsetter mot et Brynelag som sikkert vil ligge dypt, satse på dødballer og kontringer.

Hovedspill:

Skeid - Mjøndalen, over 2,5 mål - 1,81 PinnacleBrukeravatar
GoingKronos
Innlegg: 2364
Has thanked: 61 times
Been thanked: 224 times
Kontakt:

Legg inn av GoingKronos »

Over-spillet mellom Skeid og Mjøndalen satt allerede tidlig i 2.omgang, så var det en litt mer normal fotballkamp enn det Skeid har vært involvert i tidligere i sesongen. To tidlige mål hjalp godt på, og Skeid scoret på en av sine få sjanser i kampen. Mjøndalen-seier hadde nok større verdi, de er på ingen måte flashy, men de virker veldig stødig og det kommer man langt med i Obos. Så bruntrøyene er nok litt undervurdert, så får vi se hvordan det ser ut når de møter topplagene.

Det var jevnt på Ekeberg lenge, så kom en idiotisk utvisning for KFUM og da raknet det helt for hjemmelaget, og Brann fikk seg en skikkelig opptur. Så syns jeg ikke det var mye å skryte av før det, en gigantisk keepertabbe sendte Brann inn i kampen igjen og før det så virket de ganske så fortapte. Stabæk fortsetter å trives best på kunstgress, og det løsnet endelig for Fredrikstad etter en skuffende start på sesongen. Start hadde en god dag på jobben og Sogndal fortsetter å vinne uten å tiltrekke seg mye oppmerksomhet. Laget er blitt som sin trener, stille og beskjeden, men dødelig effektive på banen.

Obos-ligaen har begynt utrolig forutsigbart, bunn og topp er i stor grad som forventet, og det er uvant. Så var jeg inne på før sesongen at OBOS fremsto veldig sjiktet, så får vi se om det fortsetter.

Status Obos 2022

Spill: 5

Innsats: 50

Gevinst: 58,5

TBP: 117

Status OBOS Totalt:


Spill: 65

Innsats: 650

Gevinst: 757,75

TBP: 116,6Brukeravatar
GoingKronos
Innlegg: 2364
Has thanked: 61 times
Been thanked: 224 times
Kontakt:

Legg inn av GoingKronos »

Strålende fornøyd med hovedspillet i Eliteserien sist, en til dette prosjektet fin høyoddser satt som den skulle og markedet fulgte etter å sendte LSK-oddsen kraftig nedover mot kampstart. Jeg var litt overrasket over at oddsmarkedet ikke var mer opptatt av skader og karantener hos Glimt, det må være en ganske solid overvurdering av troppen til Glimt. De spilte med en ung spiss som eneste erfaring er en bunnklubb i Obos, de måtte spille med en midtstopper som back og alle som har sett Glimt vet hvor stor rolle backene har for måten klubben angriper på. Og fra før var jo formen tvilsom på en del spillere som Pellegrino og Moe, sistnevnte skal være glad for at han ikke igjen fikk en straffe i mot seg. Og de solgte altså en rekke spillere i vinter og erstatterne er litt ymse.

Kampen var omtrent som forventet, 2.omgang ble det et press mot LSK-målet uten at det ble så mange sjanser utover det brente straffesparket. Lillestrøm er gode defensive og det hjelper å ha ligaens beste keeper. Uavgjort var nok fortjent alt i alt.

Strømsgodset er selvsagt ukas store overraskelse, først knuser de RBK 3-0 før de reiser til Stavanger å holder Viking til 0-0. Det er utrolig imponerende, og helt fortjente poeng var det også. Om dette er starten på en god periode eller et blaff får vi et svar på 16.mai når det er en ny tøff bortekamp.

Generelt ser Eliteserien langt mer jevn ut enn de siste sesongene, vi snakker det er altså 4 poeng mellom 3.plass og kvalik for nedrykk. Det er kun et lag som ikke har tapt i år (Lillestrøm) og et lag som ikke har vunnet (Kristiansund). Og jeg må si at jeg liker det, for jeg - i motsetning til mange - syns det er enklere å finne verdi når det er jevnt. Mye for at da betyr form og det å forutse kampbilde mer enn når selv bestemor og de dummeste bookiene forstår at det er stor nivåforskjell på lagene.

Status 2022:

Spill: 5

Innsats: 50

Gevinst: 46,7

TBP: 93,4

Status Totalt:


Spill: 305

Innsats: 3050

Gevinst: 3439,45

TBP: 112,8Brukeravatar
GoingKronos
Innlegg: 2364
Has thanked: 61 times
Been thanked: 224 times
Kontakt:

Legg inn av GoingKronos »

Dagen før dagen og det er 5 kamper i Obosligaen som oppvarming til festdagen i morgen. Og nok en gang skal jeg gå på laget som oddsmarkedet skyr som pesten - nemlig Åsane.

Jeg hadde Åsane borte mot nyopprykkede Kongsvinger som hovedspill et par runder tilbake, og nå prøver jeg lykken igjen. Jeg må si jeg er overrasket over oddsen, jeg har Åsane klart rangert som et bedre lag enn Bryne og Haalands gamle klubb som har tapt alle sine 6 kamper gis nå over 50% sjanse til å få sin første seier. Jeg er ikke så sikker på det, utover dødballer er det ikke mye Bryne har å komme med og har Åsane dagen så bør de ha gode sjanser til å få til sin ballbesittende stil på en fin gressmatte. KFUM Oslo som har likhetstrekk med Åsane gjorde det fint på Jæren og vant fortjent. Så er jeg selvsagt bekymret for dødballer mot, det er ikke Åsane sin styrke og skulle spille ryke så er sjansen stor for at det kommer av Bryne-mål på corner, frispark eller lange innkast. Uansett er det for meg ganske klart rundens beste spill, jeg har kun Bryne som knapp favoritt pga hjemmebane og jeg tror fortsatt ikke resultatene til Åsane til nå er representativt for nivået deres.

Ellers er det tynt med mulige oddsspill, jeg syns det er overraskende at Ranheim har blitt knapp underdog i lokaloppgjøret mot Stjørdals/Blink så det er mulig det er noe verdi der. Og Ranheim har en klart godkjent sesongstart der tapene har kommet mot Brann og Stabæk. Blink har fått en tøff innledning, dog kanskje fått litt dårlig betalt sett til spill. Jeg heller mot bortelaget, men det er ingen superverdi. Så er fortsatt Raufoss på sitt elleville under 2,5 mål-run, om det blir målfattig i lokaloppgjøret mot Kongsvinger så vil det være den niende kampen på rad. Og det har stort sett vært til høy odds - uten at jeg har sjekket så det sikkert over 1000 i odds på en slik rekke.

De tre publikumsfestene i morgen ser oddsen ganske grei ut, igjen er vel Brann litt lav - og Sandnes Ulf er ekkel å møte med sin direkte stil, og jeg er jo litt skeptisk til det mentale i Brann-laget foran fullsatte tribuner. Men det er selvsagt betydelig kvalitetsforskjell og jeg har jo i utgangspunktet bestemt meg for at det neppe er verdi å gå mot Brann denne sesongen. Tipper man trygt kan spille på mye mål i Fredrikstad, men oddsen er jo deretter.

Hovedspill:

Bryne - Åsane, uavgjort/borte - 2,00 CoolbetBrukeravatar
GoingKronos
Innlegg: 2364
Has thanked: 61 times
Been thanked: 224 times
Kontakt:

Legg inn av GoingKronos »

Fotballens festdag er her, og endelig får vi folkefest på arenaer rundt om i hele landet. Så påvirkes kamper av atmosfære og forventninger, og det skal bli interessant å se hvilke lag som takler det best.

Skal ta oss igjennom alle åtte kampene kort, og begynner i Ålesund der Molde kommer på besøk til et skikkelig lokalderby. Molde har fortsatt skadebekymringer, de stiller nok en slagkraftig 11'er, men det er ikke så mye å gjøre fra benken for Moe underveis. AAFK kommer fra tre bortekamper på rad nå, og har ikke spilt hjemme siden kampen mot Tromsø. Jeg tror vel det her kan ligne på den kampen der Molde får styre spillet og Aafk satser hardt på kontringer. Jeg syns oddsen på underspill er spennende, Aafk har jeg som et ganske klart underlag og Molde syns jeg i ny formasjon har sett mer stabile ut defensivt. Jeg så litt på resultater fra tidligere 16.mai-runder og de skiller seg ikke noe særlig ut, det er klart at man ønsker seg fest når det er fulle stadioner, men samtidig gjør det kamper mer betydningsfulle og det viktigste er tross alt å vinne. Under 3 mål er nok den fornuftige linja her.

Også Bodø/Glimt er skadeskutt og det så virkelig ille ut før helga da de ikke klarte å gjennomføre en trening på egen hånd og måtte få hjelp fra breddeklubben Junkeren. Rapportene er at det dog ser bedre ut nå og at flere av spillerne var tilbake på siste økten før dagens kamp. Men Saltnes er i karantene og Solbakken er operert, så noe svekket er det utvilsomt at de blir, og en dårlig treningsuke hjelper nok ikke på den svake formen de alt er i. Tromsø er det noen spørsmålstegn rundt Mikkelsen og Psyche, men forventningen er at begge starter her. TIL har gjort gode kamper mot Glimt under Helstrup sin ledelse og de er noe uheldig som tapte begge oppgjørene i fjor. Nå bør skillet være mindre, og jeg blir ikke veldig overrasket om TIL tar med seg noe fra the windy city. Oddsen har dog gått mye opp på Glimt som riktig er, og så er nok lagoppstillingene det som vil drive oddsen frem mot kampstart. Jeg syns det mest fornuftige er å stå over spill.

Bunnlaget Kristiansund tar mot høytflyvende Strømsgodset, og det er ikke helt lett å vurdere den her kampen. Jeg er sikker på at tenningsnivået til Michelsens menn blir skyhøyt og det kommer til å gjøre vondt å være Godset-spiller innledningsvis, men samtidig så har Godset imponert stort de to siste kampene der de rundspilte Rosenborg før de dro til Stavanger og kun slapp Viking til noen halvsjanser. En likeverdig prestasjon vil bety seier her. Men jeg stoler dog ikke på Godset, spesielt ikke når de er ute å reiser, så det gjør at jeg står over spill her - dette er en type kamp der jeg verken vil bli overrasket om det skulle ende med storseier til hjemmelaget eller tilsvarende til gjestene.

Vi får jo kalle det et toppoppgjør på Åråsen i dag, der det eneste ubeseirede laget tar imot et Sarpsborg som har 10 poeng på de fire siste kampene. Sarpsborg har vært utradisjonelle til nå i at de har laget fest uansett hvor de har reist hen, men på hjemmebane så har det blitt til målfattige og tighte oppgjør. Holder den trenden i seg? Kanskje, men jeg har LSK litt på under-siden, de har ligaens beste keeper og kanskje ligaens beste stopper, og er i tillegg veldig godt organisert. Det er en grunn til at de bare har sluppet inn 4 mål, og i tillegg har de vært veldig effektive selv. Ser ingen naturlige spill i denne kampen.

Odd har etter en godkjent åpning fått det tøft i det siste, særlig kampen mot Molde ble et mareritt der Paco overtenkte og bommet fullstendig på taktikken - og når de i tillegg fikk en feilaktig utvisning og straffe i mot så var det kjørt tidlig. Men jeg holder de likevel ganske høyt, og som et klart bedre lag enn Haugesund. FKH endret formasjon nå sist mot KBK, og det ga full score og en fortjent seier. Det er lurt å spille enklere når man sliter, men samtidig blir det sårbart og jeg blir ikke det minste overrasket om Odd spiller seg igjennom det FKH-laget. Hjemmeoddsen syns jeg er spillbar selv om jeg nok hadde forhåpninger om Odd oppe på 2,20-tallet en plass (og det kan jo fortsatt skje). Bjørtuft ute er en liten svekkelse, mens Haugesund har sine problemer der Holtan, Thore Pedersen og Therkildsen er forfall fra sist match, i tillegg til Liseth og Samuelsen som har vært ute en stund.

Rosenborg gikk på en skikkelig smell mot Strømsgodset, og presset på Rekdal tiltar. Hadde jo poengmessig før den kampen gjort det helt greit mot ganske tøff motstand, men nå er vi i kamper der det forlanges seier for RBK. Og de møter et Sandefjord-lag som er umulig å bli klok på, varierer voldsomt i prestasjon. Sist mot Vålerenga var de milevis unna Eliteserie-nivå, men samtidig har de noen imponerende seiere mot Haugesund og Strømsgodset. Helt umulig kamp å gi noen vurdering av, men å spille på dette RBK laget til rundt 1,50 i odds kjennes som den rene galskapen.

Viking blir gigantiske favoritter mot Jerv, faktisk den største siden 28.serierunde da Molde sto til 1,14 mot allerede nedrykksklare Aalesund. Så dårlig har definitivt ikke Jerv vært at de fortjener å bli stilt i et slikt dårlig selskap. Og vi så at Godset gjorde en god jobb å begrense Viking-angrepet, det er nok fortsatt slik at Viking liker seg best når det er litt rom å jobbe i og det blir det nok lite av også i kveld. Så man kan jo spekulere i f.eks +2,25 ahc på Jerv, da vinner man halve spillet selv om Jerv skulle tape med to mål. Jeg tror nesten det alltid er verdi i slike linjer, og Viking er jo ikke helt Glimt av 2020 heller.

Runden avsluttes i hovedstaden der HamKam gjester Vålerenga, et Enga-lag som har vært ganske kjip og kjedelig. Men samtidig har de vunnet begge hjemmekampene sine i år (Haugesund og Jerv). HamKam har vel startet sesongen omtrent som forventet, de er vanskelige å slå, men samtidig så merker de at det ikke er lett å vinne i øverste divisjon heller. Jeg tror dette blir tett og jevnt og da er verdien på bøndene sin side her. Så har kanskje Vålerenga noen spillere som gir litt ekstra når det er mye folk og oppmerksomhet, men HamKam har også noen som liker å få flomlyset på seg. Jeg faller nok ned på at +0,75 er den beste linja, VIF sine hjemmeseiere har vært med et mål og HamKams eneste tap var med et mål. De som kan regulere innsatsen kan kanskje til og med gå for +1-varanten for å sitte enda tryggere på det.

Det var ikke lett å velge hovedspill, det er tre ganske så jevnbyrdige spill i min bok i Under 3 mål i Aafk-Molde, Odd-seier og HamKam +0,75. Til slutt falt jeg ned på HamKam, og med det ønsker jeg alle en fantastisk 16.mai og måtte det bli en hyggelig kveld både stemningsmessig, sportslig og økonomisk.

Hovedspill:

Vålerenga - HamKam, borteseier ahc+0,75 - 2,00 PinnacleSvar

Gå tilbake til «Tipping»