Hva spiser og drikker du i kveld?
Re: Hva spiser og drikker du i kveld?
Ut å spise i kveld, dog er nok fokuset litt mer på øl. Så lukter noe enkelt ala burger
Hval er det år og dag siden jeg har spist. Men fikk litt lyst på hvalross når jeg så denne krabaten ligge på brygga. Mistenker at kjøttet smaker litt seigt.
Wraps (burrito?) med BBQ-marinert ytrefilet av svin, bbq-saus, cheddar, avokado, løk, paprika, syltet rødløk og tomat. Ovnsbakte potetbåter og salat ved siden. Pepsi Max til drikke.
I dag ble det Gilde grillpølser i brød. Pølsene ble selvsagt trukket i vann til de er godt gjennomvarme. Nå i kveld ble det til overmål rekesalat på toppen. Til lunsj bare pølser i brød med ketsjup og sennep. Cola til begge ganger. Smakte godt før og etter 6-7 øl i sommvarmen...
Blir rene maxitaxisjåfør av det.
- Big George
- Innlegg: 7810
Det blir ikke gjenkjøp nei. Er syk, så fikk lyst på trekte grillpølser i morgen. Det er sykemat fra 90-tallet, så forhåpentligvis smaker det litt nostalgi av det også.
I dag blir det en biff til middag. Litt usikker på hvor den skal kjøpes inn, men tror ikke jeg tar det for avansert i dag. Tenkte bare helt enkelt stekt med pommes til, kanksje - i alle fall bare enkelt med litt løk og tomat. Kanskje en peppersaus. Kunne gjerne tenkt meg den jeg spiste i Malaga for en uke siden - det var et skikkelig stykke kjøtt med nydelig smak av kjøtt.
In psychoanalysis, a Freudian slip, also called parapraxis, is an error in speech, memory, or physical action that occurs due to the interference of an unconscious subdued wish or internal train of thought.
Var såpass økonomisk av meg at det ble rester av Bali kyllinggryte og nanbrød. Skylt ned med et glass temperert vann for anledningen.
Etter det ble quiche lorraine og kake i ettermiddag i forbindelse med et bursdagsbarn i huset, ble det takeaway sushi nå i kveld. Den kjipe scampibiten ble byttet ut me den ekstra laks, og den mest fancy var dog en bit med ål
I dag ble det mat og drikke fra Trøndelag. Først og fremst fiskeboller fra Rørvik - tettstedet på øya der oldefar på morsiden kommer fra. Veldig gode fiskeboller. Fås på Coop i Oslo. Det ble i hvit saus, med litt løk oppi. Gulrøttene var også fra Trøndelag, ifølge pakken. Men her må det sies - det er nok en stund siden de ble tatt opp av jorda. Og i glasset var det appelsinsaft uten sikker fra Røra....
... liker så godt appelsinsaft til slik fiskemat. Ellers var det poteter fra antakelig Kypros. Det hele ble overdrysset med et raust dryss av muskat. I morgen blir det den aldre halvparten av pakken (litt mindre, for det var så godt i dag) - og da bare tar jeg oppi karri for å få litt variasjon.
No mett.
... liker så godt appelsinsaft til slik fiskemat. Ellers var det poteter fra antakelig Kypros. Det hele ble overdrysset med et raust dryss av muskat. I morgen blir det den aldre halvparten av pakken (litt mindre, for det var så godt i dag) - og da bare tar jeg oppi karri for å få litt variasjon.
No mett.
Fiskeboller i hvit saus.. Det er så digg det. Klarer ikke å få det skikkelig til selv da dessverre, men det er noe som jeg skal bestille hos mine foreldre neste gang jeg skal på besøk til dem.DoktorS skrev: ↑man jun 27, 2022 6:47 pm I dag ble det mat og drikke fra Trøndelag. Først og fremst fiskeboller fra Rørvik - tettstedet på øya der oldefar på morsiden kommer fra. Veldig gode fiskeboller. Fås på Coop i Oslo. Det ble i hvit saus, med litt løk oppi. Gulrøttene var også fra Trøndelag, ifølge pakken. Men her må det sies - det er nok en stund siden de ble tatt opp av jorda. Og i glasset var det appelsinsaft uten sikker fra Røra....
... liker så godt appelsinsaft til slik fiskemat. Ellers var det poteter fra antakelig Kypros. Det hele ble overdrysset med et raust dryss av muskat. I morgen blir det den aldre halvparten av pakken (litt mindre, for det var så godt i dag) - og da bare tar jeg oppi karri for å få litt variasjon.
No mett.
Create an account or sign in to join the discussion
You need to be a member in order to post a reply
Create an account
Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute