En ferdigrett?
Hva spiser og drikker du i kveld?
Nei... Oppskrift fra matprat.no.
Stekt ris med egg, kylling, grønnsaker, litt chili og masse hvitløk. Sesamolje, østersaus og soyasaus som smakstilsetning og litt vårløk som en finish.
Gjør det enkelt og lager et par høye karbonadesmørbrød her i ettermiddag.
Samt en slenger av et smørbrød med vinmarinert roastbeef, rødløk, sylteagurk, bbq-saus og pepper.
Samt en slenger av et smørbrød med vinmarinert roastbeef, rødløk, sylteagurk, bbq-saus og pepper.
Det ble middag hos foreldrene mine i dag. Mors hjemmelagde kjøttkaker i brun saus. Siste middag med storesøster før hun tar med seg ungene og drar hjem til Frankrike i morgen, så det var både velsmakende og trivelig.
Hm, har vært sløv i matveien i det siste - dels grunnet varm lunsj mandag og tirsdag. Vurderer faktisk å snekre sammen en pastasalat i dag, med LobNobs, mais og kokte egg. Godt med dressing og ferskt brød. Trenger vel ikke mer i varmen.
Alternativt kan du stikke bort på Munchmuséet og skeie ut med en snasen croissant
Importfisk. Noen kom med Tub Tim, litt uten forvarsel. Det er godt, asså!!
Illustrasjonsfoto :
Bare for å vise hvordan fisken ser ut. Nam!!
Illustrasjonsfoto :
Bare for å vise hvordan fisken ser ut. Nam!!
Fant noen pizzarester i fryseren, og sammen med gode minner fra da vi (jeg, barn og barnebarn) spiste pizza i sommer så ble dette bra.
En kyllingfilet, stekte grønnsaker, ris og en saus av hønsebuljong, fløte, soyasaus og sennep.
Beef Wellington. Dog er jeg bare "gjest" så kan sitte med et glass vin mens dagens utvalgte kokk jobber
Create an account or sign in to join the discussion
You need to be a member in order to post a reply
Create an account
Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute