Tar et glass grønn pesto på Rema, og er fornøyd med det.
Hva spiser og drikker du i kveld?
Re: Hva spiser og drikker du i kveld?
Det enkle er ofte det beste
Glycinello skrev: ↑tor aug 11, 2022 9:11 pmSer god ut. Ingen tegn til ananas, tommel opp. Trekk for at den mangler sjampinjong.
Ty. Stått over Marken siden en dårlig hendelse med en kebab for noen år siden.
De har gjort en del forandringer i det siste, holdt meg unna der selv i mange måneder.
Nå virker det mye bedre
Det med pesto inn i potetmos var faktisk et godt tips.
Man kan også blande inn spinat og annet grønt for å gjøre det sunnere.
Man kan også blande inn spinat og annet grønt for å gjøre det sunnere.
Skikkelig stopp i matlagingen for min del denne uken - i går endte det opp med pølse i brød etter en tur ut i varmen, mange timer... Men jeg spiser og drikker avkjølende ting. Har spist en stor prosjon kald vannmelon. Nå lager jeg en egenkomponert iskaffe - dvs, enkelt og greit Brasero-pulver som ristes i en flaske sammen med vann, isbiter - masse og en skvett melk, toppet med en liten t-skje sukker. Håper det gir ønsket våkne-effekt, ettersom jeg er trøtt i dag også, på min halve feriedag. Tanken er å komme seg ut for å ta noen øl i sola. Det blir man jo trøtt av...
Fått tak i et par kilo håbrann. Noen her med tips om hvordan jeg kan tilberede dette sjeldne kjøttet?
Det ble middag på Bombay Cuisine i Toftesgate ved Birkelunden. Ghost lamb tikka (eller noe sånt), var vel navnet på retten. Det kom riktignok noen innom for å hente mat, men utenom det hadde kompisen min og jeg hele lokalet for oss selv.
Oh là là - for en smaksopplevelse! På nivå med Jaipur i Karl Johan. Jeg skal definitivt tilbake!
Oh là là - for en smaksopplevelse! På nivå med Jaipur i Karl Johan. Jeg skal definitivt tilbake!
http://eidenshage.blogspot.com/2013/10/ ... lling.htmlFranciscoM skrev: ↑fre aug 12, 2022 4:47 pm Fått tak i et par kilo håbrann. Noen her med tips om hvordan jeg kan tilberede dette sjeldne kjøttet?
Takker!Number4 skrev: ↑fre aug 12, 2022 7:02 pmhttp://eidenshage.blogspot.com/2013/10/ ... lling.htmlFranciscoM skrev: ↑fre aug 12, 2022 4:47 pm Fått tak i et par kilo håbrann. Noen her med tips om hvordan jeg kan tilberede dette sjeldne kjøttet?
Da er høstens første, store, skalldyrsmåltid inntatt.
Krabber og sjøkreps kjøpt hhv i går og i dag på kaia, en hummer rett fra fryseren, samt 40-60 reker fra samme plass. De sistnevnte trengtes å bli tatt nå. Kun loff, hvitvin og majones til.
Krabber og sjøkreps kjøpt hhv i går og i dag på kaia, en hummer rett fra fryseren, samt 40-60 reker fra samme plass. De sistnevnte trengtes å bli tatt nå. Kun loff, hvitvin og majones til.
Fortsatt lite inspirert til matlaging om dagen, varmt og trøtt. Endte opp med en ferdig tvilsom greie - Baby Back Ribs "BESTSELGER" fra Nordfjord/Rema.... merkelig at det står at det skal grilles eller stekes i ovnen. Og ved steking i ovnen skal hele greiene pakkes inn i folie. Hvorfor det da... Det er vel bedre med direkte varme, for med folie blir jo greiene kokt....
Uansett, fikk snekra sammen en god potetsalat til dette, så det blir nok spiselig. Vann eller cola til. Drakk øl og greier i går, men hjelper ikke på slappheten... Håper på en mer spennende meny til uka.
Uansett, fikk snekra sammen en god potetsalat til dette, så det blir nok spiselig. Vann eller cola til. Drakk øl og greier i går, men hjelper ikke på slappheten... Håper på en mer spennende meny til uka.
Etter 2 uker i Frankrike kom vi hjem i går, og da ble det avklimatisert med en Grandis
Grandis er en klassiker også her etter reiser. Sist gang fortært etter en sju timers reise fra Ytre Nordre Ålesund til Gamle Oslo....
... har noe lårfilet av kylling i hus. Hadde tenkt curry, men med varmen og det fine været frister det mer å steke det og lage noe greier med asiatiske smaker, og ha ris til... Får se hva det blir til.
Jeg har en rest av stikkelsbærpai i fryseren som ryker i dag, i hvert fall, om det blir til ettermiddagskaffe eller kveldskos får vise seg. Kanksje helst det siste.
... har noe lårfilet av kylling i hus. Hadde tenkt curry, men med varmen og det fine været frister det mer å steke det og lage noe greier med asiatiske smaker, og ha ris til... Får se hva det blir til.
Jeg har en rest av stikkelsbærpai i fryseren som ryker i dag, i hvert fall, om det blir til ettermiddagskaffe eller kveldskos får vise seg. Kanksje helst det siste.
Rødspette. Stekt i en blanding av mel med litt salt og plenty av meierismør. Til dette var det noen mistenkelig gode kokte poteter. Helt standard gule nypoteter som av en eller annen grunn var uvanlig gode. Raspet gulrot til. Husker ikke sist jeg smakte rødspette, men håper det ikke blir like lenge til neste gang.
Det er lenge til kveld.....men jeg har Grandiosa med kjøttdeig og løk i fryseren, jeg regner med at den ryker i kveld.
Påstand: Alle flate fisker smaker godtGlycinello skrev: ↑søn aug 14, 2022 8:28 pm Husker ikke sist jeg smakte rødspette, men håper det ikke blir like lenge til neste gang.
(Generelt veldig glad i fisk, men liker selvsagt noen typer mer enn andre)
Jeg må rette på meg selv.
Glemte at jeg tok ut en kilo elgstek fra fryseren i går.
Jeg skal jo for pokker lage elggryte i dag!
Tenkte å følge røffly denne oppskriften som jeg kikket på i går :
https://detgladekjokken.no/oppskrift/pappas-elggryte/
så det er bare å svette seg en sykkeltur til butikken i varmen og kjøpe fløte og rømme.
Glemte at jeg tok ut en kilo elgstek fra fryseren i går.
Jeg skal jo for pokker lage elggryte i dag!
Tenkte å følge røffly denne oppskriften som jeg kikket på i går :
https://detgladekjokken.no/oppskrift/pappas-elggryte/
så det er bare å svette seg en sykkeltur til butikken i varmen og kjøpe fløte og rømme.
-
- Innlegg: 4968
Spekesild med poteter, smør, flatbrød og vann --- god gammel husmannskost fra tidligere dager.Lezah skrev: ↑man aug 15, 2022 11:05 amPåstand: Alle flate fisker smaker godtGlycinello skrev: ↑søn aug 14, 2022 8:28 pm Husker ikke sist jeg smakte rødspette, men håper det ikke blir like lenge til neste gang.
(Generelt veldig glad i fisk, men liker selvsagt noen typer mer enn andre)
Det er godfisken det...
Create an account or sign in to join the discussion
You need to be a member in order to post a reply
Create an account
Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute