NRK staser på «Sophie og Fetisha»

Svar
Folk_flesk

Re: NRK staser på «Sophie og Fetisha»

Legg inn av Folk_flesk »

Henningsen skrev: tor sep 29, 2022 6:44 pm
Folk_flesk skrev: tor sep 29, 2022 6:02 pm Herlig. Betaler gjerne dobbel lisens for de to der.
Flott, du kan få betale min også 😉
Er da ikke smålig. Tar hele tråden sine.

SirJames

Legg inn av SirJames »

DoktorS skrev: ons sep 28, 2022 3:04 pm Du tror det ikke før...

Nå har NRK.no som toppoppslag og oppslag nr 2 - i skrivende stund, at denne bloggeren har vært pilleavhengig og innlagt for dette.

Hva i huleste er den offentlige interessen for dette? Er hun en firgur som har noen som helst interesse blant vanlige, opplyste mennesker?

Er hun folkevalgt, kjent og folkekjær skuespiller? Er hun kongelig?
Nei
Nei
Nei
Nei

MentalM

Legg inn av MentalM »

DoktorS skrev: tor sep 29, 2022 5:55 pm Hvilke omstridte influencere/kjendiser har fått eget program eller podcast på NRK før?
Schau var vel rimelig omstridt en gang i tiden.

DoktorS

Legg inn av DoktorS »

MentalM skrev: tor sep 29, 2022 10:09 pm
DoktorS skrev: tor sep 29, 2022 5:55 pm Hvilke omstridte influencere/kjendiser har fått eget program eller podcast på NRK før?
Schau var vel rimelig omstridt en gang i tiden.
Ser du virkelig ikke forskjellen? Schau hadde aldri egen podcast eller program som handlet om ham som person. Han er en artist og underholder, ikke en som sitter og snakker om sitt privatliv - tvert imot, han er vel kanskje en av de mest private kjendisene vi har. Og han selger ikke haugevis av unyttige produkter og tjener millioner på å utnytte unge jenters usikkerhet.
Sist redigert av DoktorS den fre sep 30, 2022 7:48 am, redigert 1 gang totalt.

DoktorS

Legg inn av DoktorS »

Dagbladets kommentator setter skapet på plass i dag:

NRK sier - "Dette er en podkast vi trenger i NRK. Vi har en tydelig strategi om å treffe både unge målgrupper og treffe bredt i samfunnet. Så er det slik at vi ikke har vært bortskjemte med altfor mange unge kvinnelige stemmer, og har det siste jobbet målrettet med å rette på det inntrykket (…). Nå som Sophie Elise og Fetisha også er med på laget, så utvider vi tilbudet i tråd med strategien vår, sa Rune Lind, redaksjonssjef i NRKs underholdningsavdeling, i egen pressemelding."

Ærlig talt, NRK. For noe sprøyt! Det er ikke akkurat stemmen til Sophie Elise vi har manglet de siste åra. «Noen sa de ville ha en podkast med mer gossip og det skal vi prøve å levere på», sa Sophie Elise selv i comeback-podkasten. «Vi har det største nyhetsorganet NRK i rygg og nakke», jublet Fetisha.

For hva har NRK å tilby Sophie Elise når de ikke kan tilby den elleville markedsprisen satt av Schibsted?

Nettopp, «det største nyhetsorganet NRK i rygg og nakke». Legitimitet. Troverdighet. En status som bare en rikskringkaster kan by på. Og selv om Sophie Elise var tydelig på at hun ikke skulle blande skitt og kanel i første episode («dette er en reklamefri podkast, bitch!») kan man ikke stikke under stol at det er sabla god PR. Det er kanskje ikke direkte reklame av Sophie Elise og hennes diverse produkter, men om noe er indirekte reklame er det jaggu meg dette.

--
Det er altså unge kvinnelige stemmer som skal frem - hvis dette skal representere unge kvinner i 2022, så kan man jo begynne å lure på om det er dette man skal leve av etter oljen...

MentalM

Legg inn av MentalM »

DoktorS skrev: fre sep 30, 2022 7:45 am Ser du virkelig ikke forskjellen? Schau hadde aldri egen podcast eller program som handlet om ham som person. Han er en artist og underholder, ikke en som sitter og snakker om sitt privatliv - tvert imot, han er vel kanskje en av de mest private kjendisene vi har. Og han selger ikke haugevis av unyttige produkter og tjener millioner på å utnytte unge jenters usikkerhet.
Om noen bruker sitt private liv som sitt tema for sin underholdning må få være opp til dem. Et produkt er et produkt, om det er underholdende for noen er det ingen forskjell på det kontra det å spise forhud.

Jeg personlig klarer ikke se helt ståheien rundt dette. NRK bruker penger på mye rart, dette er kanskje ikke hva jeg ville prioritert selv, men er da ikke så voldsomt ille mener nå jeg.

DoktorS

Legg inn av DoktorS »

Et annet element her er hvordan NRK bruker midler på til dels aggressiv markedsføring av egne stasinger. Få minutter etter at NRK sender ut pressemeldingen, er saken ute og på topp i flere medier. Hvorfor skal NRK bruke statlige penger på å komme på topp i andre medier? Er ikke innholdet det viktige.

Ser også at denne bloggeren er gjest hos Lindmo i dag - altså en evig runddans. Det er vel ikke første gang hun er der. Dessverre. NRK i helgene er blitt en skandale.

Trolljegeren

Legg inn av Trolljegeren »

TheRealArt_Verified skrev: tir sep 27, 2022 3:39 pm Kan man hete Fetisha på riktig eller er det et oppdiktet navn? Psykt om noen har gitt barnet sitt det navnet hvertfall.
Det er fullt mulig når man er amerikaner.

Folk_flesk

Legg inn av Folk_flesk »

Denne Fetisha ser ut som hun er omtrent like godt trent som Erna Solberg. Hun meldte seg visstnok på "71 grader nord" og uttalte at hun skulle gjøre vei i vellinga. Så oppdaget hun at hun hadde sine fysiske begrensninger og måtte trekke seg underveis. Det er visst fortsatt forskjell på selvtillit og selvinnsikt der i gården.

DoktorS

Legg inn av DoktorS »


palimpsest

Legg inn av palimpsest »

DoktorS skrev: fre sep 30, 2022 9:43 am Hele innlegge i Dagbladet her:
https://www.dagbladet.no/meninger/aerli ... k/77304344
Hehe, Dagbladet.

DoktorS

Legg inn av DoktorS »

palimpsest skrev: fre sep 30, 2022 9:44 am
DoktorS skrev: fre sep 30, 2022 9:43 am Hele innlegge i Dagbladet her:
https://www.dagbladet.no/meninger/aerli ... k/77304344
Hehe, Dagbladet.
Ja, stor ironi at Dagbladet skriver dette, for å si det forsiktig... Men slik er verden blitt. Dog er Dagbladet kommersielt, og de får holde på som de vil. NRK får sine penger fra staten for oppfylle visse mål. Å øke markedsverdien til "søppelmennesker" på denne måten, mener jeg er langt utenfor.

fargerik

Legg inn av fargerik »

Hva må jeg gjøre for å unngå å høre eller se på dette?
Bruke den røde knappen på fjernkontrollen?

Moist

Legg inn av Moist »

fargerik skrev: fre sep 30, 2022 9:57 am Hva må jeg gjøre for å unngå å høre eller se på dette?
Bruke den røde knappen på fjernkontrollen?
Det holder vel med i å ikke oppsøke underholdning/nyheter man ikke vil ha i utgangspunktet :roll: ;)

Folk_flesk

Legg inn av Folk_flesk »

Justice 97 skrev: fre sep 30, 2022 10:02 am
Folk_flesk skrev: fre sep 30, 2022 9:05 am Denne Fetisha ser ut som hun er omtrent like godt trent som Erna Solberg. Hun meldte seg visstnok på "71 grader nord" og uttalte at hun skulle gjøre vei i vellinga. Så oppdaget hun at hun hadde sine fysiske begrensninger og måtte trekke seg underveis. Det er visst fortsatt forskjell på selvtillit og selvinnsikt der i gården.
Forstår ikke helt hvorfor denne type mennesker castes til slike programmer, for man vet jo at de som oftest ryker først. Må være kjedelig for andre deltagere å bære bagasje for disse allerede fra første episode. Overvektige må være tatt med i 71 for at en eller annen kvote skal fylles, jeg ser ingen andre logiske forklaringer.
Tror nesten de er såpass kyniske at de definerer det som underholdningsverdi at en eller annen fatso som umulig kan greie det er med. Offisielt står de der med klapp på skuldra og oppmuntrende ord, men innerst inne vet de at mange seere morer seg over at et fleskberg kaver seg frem med alle odds imot seg. "Hvor lang tid tar det før hun kaster inn håndkleet?" blir vel det store spenningsmomentet.

vadefugl

Legg inn av vadefugl »

Fetisha har da et sett med puppet i en viss størrelse. Og det gjør at hun ser mer feit enn kraftig ut.

LANISTA

Legg inn av LANISTA »

Enig i at NRK, som ikke trenger å tenke like kommersielt, bør unngå å bli så tabloide. Skal ikke dømme de som synes Sophie Elise har noe å gjøre i media. Selv elsker fotball. Det er også ganske meningsløst. Men denne type "God kveld, Norge-innhold," hører hjemme på TV2 og Bliss eller hva det heter. Ikke NRK.

DoktorS

Legg inn av DoktorS »

Helt merkelig svar fra NRK her....
https://www.vg.no/rampelys/i/MoLggK/nrk ... naa-jenter

En podcast som en liten målgruppe hører på, hvordan kan det være "samlende" - det er jo tvert i mot ikke "samlende". Om det står en NRK-logo oppe i hjørnet eller Se og Hør, eller TV2, spiller da liten rolle. Hvorfor skal skattebetalerne bidra til at kjendiser, uten mål og mening, skal få enda større eksponering, når de allerede har mer enn nok gjennom ting som ikke koster oss noe...

Med denne flåsete uttalelsen understreker jo denne NRK-sjefen problemet - insitutsjonen virker å være helt ute av kontroll:

"Vi er forbi tiden da det satt fem menn i dress og røyket i et nyhetsstudio, og takk og lov for det. Jeg skjønner at det er mange som husker tilbake til den tiden, og det har vi vært forberedt på i forbindelse med denne podkasten."

DoktorS

Legg inn av DoktorS »

Kan ikke forstå annet enn at dette må være dråpen....
https://kampanje.com/medier/2022/09/rea ... e-dekning/

Saliph

Legg inn av Saliph »

For en hatefull thread.

Sett bort i fra leppene, øynene, nesa, rumpa, puppene, og fitta, så er Sophie Elise sannsynligvis Norges mest naturlig vakre kvinne. Og jeg synes det er stygt at hun blir hengt ut på denne måten.

SirJames

Legg inn av SirJames »

DoktorS skrev: fre sep 30, 2022 11:02 pm Kan ikke forstå annet enn at dette må være dråpen....
https://kampanje.com/medier/2022/09/rea ... e-dekning/
Bukken og havresekken strikes again.

SirJames

Legg inn av SirJames »

Nice try, Nathan 8-)

DoktorS

Legg inn av DoktorS »

SirJames skrev: fre sep 30, 2022 11:26 pm
DoktorS skrev: fre sep 30, 2022 11:02 pm Kan ikke forstå annet enn at dette må være dråpen....
https://kampanje.com/medier/2022/09/rea ... e-dekning/
Bukken og havresekken strikes again.
Det kan umulig være noen voksne til stede når NRKs representant klarer å lire av seg at NRK.no også kunne komme til å ha denne saken på topp om det ikke var NRKs egen posdkast! Og ikke nok med, det, viser til at tablodipressen VG og Dagbladet hadde det samme - så det er der vi er ja, nettopp, det er jo det noen prøver å si - at det IKKE er NRKs samfunnsopdrag å ape etter tabloidpressen - eller, som det står i artikkelen, blir mer kommersiell enn de kommersielle.

VivaLV

Legg inn av VivaLV »

Isolert sett OK. Men mer usikker hvis de skal betale.
Dog henger jo alt sammen. I Dagsrevyen i går. En av de mest dramatiske dagene i etterkrigshistorien var det vel 10-12 min. om Ukrina.
Så Afghanistan (greit nok).
Så en sånn runde med 2-3 "tullenyheter" rundt omkring i Europa, som mer hører hjeme i Gode Nyheter på TV2.
Og så den nye plata til Ramon.

Brukeravatar
Zpiff
Innlegg: 663

Legg inn av Zpiff »

DoktorS skrev: tir sep 27, 2022 3:28 pm Er det ingen som styrer der oppe i kringkastningen om dagen? Er det virkelig dette skattepengene våre går til - statsfinansierte Podkast-fjollerier for to uvesentligheter som stort sett ikke bidrar til annet enn å forslumme det offentlige rommet???

https://www.nrk.no/presse/sophie-elise- ... 1.16118607
https://radio.nrk.no/podkast/sophie_og_fetisha
Sophie og Fetisha er de frekke storesøstrene du ikke visste du trengte – før nå.
- Men nå vet jeg det, altså..
Bli med bak fasaden til to av Norges største influensere.
- For å få bekreftet noe/alt?
Hva skjer i livet?
- Tja, hva de sannsynligvis vet..
Hva skjer i samfunnet?
- Ugh..
Hva skjer på Jodel?
- ?
Sophie Elise og Fetisha gir deg svaret på det du egentlig lurer på!
- Unnskyld meg, men nei..(!)

- I'll not buy that for a dollar.. 🙄

Guttorm123
Innlegg: 5307

Legg inn av Guttorm123 »

Sophie Elise vil ha rusreform: − Vil gjøre vårt samfunn og enkeltmennesket bedre:

Isachsen skriver at det er lenge siden hun har engasjert seg i politikk, men at hun ikke klarer å la være å uttale seg nå.

https://www.vg.no/rampelys/i/eJE5q4/sop ... sket-bedre

Strider

Legg inn av Strider »

NRK gikk av moten 10-15 år siden

Ka9nen

Legg inn av Ka9nen »

TylerDurdenNorway skrev: man okt 03, 2022 1:38 am NRK gikk av moten 10-15 år siden
Det er nok mye av poenget her. NRK er desperate etter å fremstå som relevante for dagens unge, men bommer på en helt håpløs måte spør du meg. NRK innser at de som så på NRK og trodde Odd Karsten Tveit var sannhetens talerør dør ut i stadig større grad.

Se på en podcast som Wolfgang Wee, alle de interessante menneskene han klarer å trylle frem. Se så på de håpløse folkene NRK benytter, det er helt utrolig at man ikke klarer se det selv. Det finnes jo masse interessante folk i Norge man kan benytte til forskjellige ting, så faller man ned på håpløse, utbrukte folk som Sophie Elise og Kåss Furuseth. Det er utrolig

LeSorcier

Legg inn av LeSorcier »

Guttorm123 skrev: man okt 03, 2022 1:34 am Sophie Elise vil ha rusreform: − Vil gjøre vårt samfunn og enkeltmennesket bedre:

Isachsen skriver at det er lenge siden hun har engasjert seg i politikk, men at hun ikke klarer å la være å uttale seg nå.

https://www.vg.no/rampelys/i/eJE5q4/sop ... sket-bedre
Akkurat, så rusliberalistene har fått tungvekteren Sophie Elise på laget.

Brukeravatar
kytec
Innlegg: 7953

Legg inn av kytec »

Hvem av de to vil du minst pule?

Svar

Create an account or sign in to join the discussion

You need to be a member in order to post a reply

Create an account

Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute

Registrer

Sign in

Gå tilbake til «Media»