NFL Uke 2

Svar
SalSomer

NFL Uke 2

Legg inn av SalSomer »

NFL Uke 2
Da er vi klare for Uke 2. De første ukene av sesongen er jo tradisjonelt den hvor man sier noe om den historiske bakgrunnen for ulike records og prosentmessig hvor mange 1-0-lag som når sluttspillet og hvor mange 0-1-lag som når sluttspillet og alt sånn. I år er det litt vanskelig, da det naturligvis ikke er så veldig mye data for en sesong på 17 kamper. Det man kan si er at hvis laget ditt startet 1-0, så har 100% av lag som startet en 17-kamper-sesong 1-0 endt opp med å gå 13-4. Det er jo ikke så verst. Ellers har aldri noen lag startet en 17-kamper-sesong 0-1, så halvparten av ligaen gjør nybrotsarbeid akkurat nå. Ellers har 67% av alle 17-kamper-sesonger frem til nå startet 0-0-1, men den trenden ble altså brutt i år.

(For spesielt interesserte kan det altså nevnes at det har vært nøyaktig tre tilfeller av NFL-lag som har spilt 17 kamper i en sesong før. I 1925 startet Chicago Bears 0-0-1 og endte 9-5-3, i 1926 startet Frankford Yellow Jackets 0-0-1 og endte 14-1-2, i 1930 startet New York Giants 1-0 og endte 13-4)

Så ja, det var det, da. Det blir artig med 17 kamper i noen år før ligaen etter hvert ender opp på 18. Men la oss ikke dvele for mye med kamp nr. 17, da det er kamp nr. 2 som står foran oss akkurat nå.

Fredag 02.20: Football Team (0-1) mot Giants (0-1) i DC
Denne uken starter vi med (sukk …) et primetimeoppgjør i NFC East. Vi snakker NFC East som har startet i nesten like forrykende tempo som i fjor (det kunne vært verre, de kunne vært NFC North). Og nå får vi ikke en gang muligheten til å se litt Fitzmagic (eller Curtis Samuel). Dermed må Football Team på nytt sette sin lit til Taylor Heinicke. Det gikk jo forsåvidt egentlig ganske bra sist gang, så kanskje det kan være en slags blessing in disguise? Og igjen, med det som fortsatt er et dugelig forsvar og et møte med et Giants-lag som på ikke akkurat flyttet ballen godt mot Broncos har de gode sjanser her. Daniel Jones gjorde forsvådt tingene sine ok, men han klarer ikke bære Giants-angrepet. For at det skal bli bedre må laget klare å få Saquon Barkley bedre i gang i denne kampen. De er jo tilbake i DC her, kanskje kan de finne tilbake til magien fra 2019-sesongen da Giants vant 41-35, Jones kastet for 5 TDs og over 300 yards og Barkley rushet for nesten 200?

Søndag 19.00: Steelers (1-0) mot Raiders (1-0) i Pittsburgh
Steelers og Raiders er et oppgjør med tung historisk klang, og man kan nok forvente å se i hvert fall én referanse til Franco Harris’ immaculate reception, statuen hans på flyplassen i Pittsburgh og den legendariske 1972-sluttspillkampen mellom disse to i løpet av kampen. Men det var da, og nå er nå, og nå er egentlig ganske ålreit for begge disse lagene. Steelers tok en stor skalp da de slo Bills i første uke. Forsvaret klarte å holde det fryktede Bills-angrepet til magre 16 poeng og angrepet gjorde det de skulle for å vinne. Rookien Najee Harris hadde ikke den beste dagen, men det var uansett en positiv start. Raiders på sin side spilte et MNF-oppgjør mot Ravens som det virkelig svingte av, med veldig mange ups and downs, før det til slutt ble seier i overtime. Derek Carr måtte ut og kaste, og gjorde det med stort hell, og viste at hans kobling til Darren Waller vil være farlig i år også. Maxx Crosby hadde også en knalldag i forsvaret, og kanskje vil økningen av kvalitet langs den defensive linjen bety at Raiders kan håpe på et dugelig pass rush i år? Det vil i så fall bety mye for sesongen.

Søndag 19.00: Eagles (1-0) mot 49ers (1-0) i Philadelphia
Det ble en drømmestart på sesongen for Eagles. Jalen Hurts kastet tre touchdowns til tre forskjellige receivere, Kenneth Gainwell rushet for en fjerde, og forsvaret satte fullstendig lokk på Matt Ryan og Falcons-angrepet. Laget så meget kompetent ut, og når resten av divisjonen tapte så ble jo sesongåpningen komplett. Alt det er de gode nyhetene, men den dårlige nyheten er vel at de nå møter et lag som ser ut som de har litt mer kvalitet enn Falcons. 49ers var nemlig tilbake i kjent stil mot Lions, der det igjen ble bevist at når det kommer til et Shanahan-angrep har det fryktelig lite å si hvem som er inni drakta, det løpes godt allikevel. Raheem Mostert pådro seg en skade, men det er ikke så farlig, for da tok plutselig Eli Mitchell over og løp Lions i senk. 49ers så rimelig overlegne ut, og selv om Lions gjorde som Lions liker å gjøre og scoret en del poeng på slutten var dette 49ers’ kamp. Kan de nå fortsette i samme stil mot Eagles? Vil Mitchell fortsette å løpe godt i Shanahans angrep? Vi får se.

Søndag 19.00: Browns (0-1) mot Texans (1-0) i Cleveland
Browns og Uke 1, det er ingen vakker kombinasjon. Siden lagets retur i 1999 har det blitt én enslig seier i åpningsuken, i 2004 mot Ravens. Denne gangen så det virkelig ut som om den vonde rekken skulle brytes da Browns startet i et forrykende tempo mot Chiefs, men så gikk ting raskt nedover etter pausen. Laget evnet ikke å skape mye, klarte ikke å ta vare på ballen og endte - typisk nok - kampen sin med at Baker Mayfield kastet en interception. Dermed blir det en oppoverbakke denne sesongen også, men heldigvis er motstanden langt mer overkommelig i Uke 2. Texans vant riktignok åpningskampen sin. Tyrod Taylor så god ut, forsvaret tvang frem tre interceptions og Mark Ingram fikk en overraskende stor workload. Men motstanden var fortsatt Jaguars. Texans er fortsatt et lag som er forventet å ende langt, langt nede i år, og mot Browns er de tydelige underdogs.

Søndag 19.00: Jaguars (0-1) mot Broncos (1-0) i Jacksonville
Velkommen til NFL, Trevor Lawrence. Det var absolutt noen positive sider ved debuten, som 300 passing yards og 3 touchdowns, men det var også 3 interceptions mot det som var forventet å være en av de enkleste motstanderne Jaguars vil møte i år. Nå venter et sterkt Broncos-forsvar som ga Giants store problemer i Uke 1. Det blir liksom ikke enklere i NFL, men Lawrence er jo et stort talent som vil gi Jaguars-fansen mye glede i år. Kanskje ikke mot Broncos, som ser ut til at de er på vei tilbake etter det som har begynt å bli en ganske lang Super Bowl-hangover.

Søndag 19.00: Panthers (1-0) mot Saints (1-0) i Carolina
Sam Darnold fikk sin hevn mot Jets, men en fotballsesong er mer enn bare én kamp, og nå venter et møte med et Saints-lag som plutselig så langt sterkere ut enn antatt i Uke 1. Famous Jameis hadde en fryktelig utypisk kamp, med bare 20 pasningsforsøk og magre 148 yards, men samtidig var det en av de beste kampene han har spilt, med hele fem touchdowns kastet! Og med et Saints-forsvar i full kontroll og en Winston som ikke gjorde de unødvendigve feilene han har hatt tidligere tok Saints en dominerende seier mot det som var en av conferencens store favoritter i Packers. Om de kan fortsette i samme spor mot Panthers vil Saints ha fått sesongen sin inn på akkurat den starten de ønsker.

Søndag 19.00: Colts (0-1) mot Rams (1-0) i Indianapolis
Dette er et møte mellom to lag som begge hentet inn en veteran-QB før sesongen for å gjøre sluttspillaget sitt fra i fjor bedre, men så langt er det kun én av dem som har hatt særlig suksess. Carson Wentz var riktignok ikke dårlig for Colts mot Seahawks, men han var definitivt ikke noen suksess heller. Matt Stafford, derimot, fremstod som at han var akkurat det Rams trengte i deres nedsabling av Bears på SNF. Det er mange som har hatt Rams som en dark horse før årets sesong, og det ble nok ikke færre etter Uke 1. Colts har et godt lag, men det ser ut til at de skal få en utfordring om de skal henge med Rams her.

Søndag 19.00: Dolphins (1-0) mot Bills (0-1) i Miami
Dolphins tok et langt steg da de vant mot Patriots i åpningskampen og samtidig så resten av divisjonen tape. Nå kan de potensielt feste grepet ved å gå til 2-0 totalt og 2-0 i divisjonen og samtidig sende det som har vært antatt å være det sterkeste laget i nord, Bills, til en kjip 0-2-start. Bills så jo ut som at de skulle innfri forventningene greit før pause i Uke 1, men så kollapset alt etter pause, og det ligger derfor en del press på dem for å rette opp inntrykket her. Dessverre for Bills er Dolphins et lag som ser ut som at de skal bli en hard nøtt å knekke i år, og selv om så klart ingenting er avgjort etter to uker har de plutselig en lang vei å gå om de skulle tape her.

Søndag 19.00: Jets (0-1) mot Patriots (0-1) i New York
Det vil også kunne være en lang vei å gå for taperen i det andre hel-AFC North-oppgjøret i ligaen denne uken. Jets fikk en tøff start på post-Darnold-eraen, og selv om Zach Wilson fikk vist at det bor en del kvaliteter i ham så var det ikke nok til å vinne kampen deres mot Panthers. Patriots på sin side hadde også en kjip start på sesongen med et knepent tap, men spillet til Mac Jones var oppløftende og de fikk også involvert de nye tight endene i angrepet. Det ser altså ut som at noe sånn til en viss grad er på gang i New England. De er ikke akkurat helt tilbake der de var, men de er nå der at de bør skulle kunne slå Jets.

Søndag 19.00: Bears (0-1) mot Bengals (1-0) i Chicago
Det gikk akkurat så ille som man skulle tro for kampen for Bears ledet av Andy Dalton mot det saute Rams-forsvaret. Dalton kommer til å få starte også denne kampen, mot laget han en gang i sin tid ledet til en viss form for suksess, men det ser ut som at situasjonen hans blir mer og mer prekær hvis han ikke kan få suksess. Matt Nagy vet at han lever på lånt tid, og vil nok prøve å gå til Fields fort hvis han føler at det virkelig brenner under føttene. Bengals på sin side har ingen QB-kontroverser, dette er Joe Burrows lag, og Joe Burrow gjorde sine ting riktig så godt i Uke 1. Det gjorde også Ja’Marr Chase og dermed ble det en seier for “LSU North”, ironisk nok mot Vikings, laget som ser mest ut som LSU draktmessig i ligaen. Seieren satt langt inne og det krevdes overtime, men den viste at Bengals kan være et lag å regne med i år. Samtidig var det noen faresignaler i kampen for Bengals. De tillot 5 sacks i kampen, og det er ikke utenkelig at de ender på et liknende nummer mot Khalil Mack og resten av Bears-forsvaret. De er nødt til å beskytte Burrow bedre hvis det skal bli suksess i år.

Søndag 22.05: Buccaneers (1-0) mot Falcons (0-1) i Tampa
Buccaneers åpnet sesongen på forrykende vis, med en tung seier mot Cowboys etter at Tom Brady måtte lede en rask field goal-drive innenfor to minutter. Kampen viste også at flere av Bucs-navnene er klare for en ny god sesong, med store opptredener fra både Chris Godwin, Antonio Brown og Rob Gronkowski. Da gjør det liksom ikke så mye at hverken Mike Evans eller løpespillet var noe særlig involvert, det er fortsatt fryktelig mye å spille på for Bucs i det angrepet her. Og når de nå møter Falcons, som ser fryktelig svake ut så langt, bør det bli en ny festaften. Denne kampen føles egentlig litt som at resultatet er gitt på forhånd, spesielt nå som Falcons er uten Julio Jones, som pleide å ha store kamper mot Tampa Bay. Derfor vil nok mye av media handle om at dette er en kamp mellom Ryan og Brady og comebacket i Super Bowl og alt det der. Noe må man jo skrive om for å gjøre ting spennende.

Søndag 22.05: Cardinals (1-0) mot Vikings (0-1) i Arizona
Cardinals hadde en god dag på jobben i Uke 1, og ingen hadde en bedre dag enn Chandler Jones, som vartet opp med hele 5 sacks i tillegg til 4 tackles for loss! Hallo, liksom! Jones var borte mesteparten av fjorårssesongen, men det ser vitterligen ut som at han er tilbake nå. Hvis han kan være det forsvaret har manglet for å ta steget opp må man virkelig se opp for Cardinals i år. De har allerede et godt angrep, men med et forsvar som matcher det blir de farlig gode. NFC West kan bli en bikkjekamp i år, for akkurat nå ser alle fire lagene gode ut der. Så er dog ikke tilfellet i NFC North, der alle fire lagene røk på forsmedelige tap, og der Vikings kanskje gikk på det verste, i form av et tap for antatt svakere Bengals. Greit nok, Vikings gjorde en kamp ut av det og de tok Bengals til overtime. Kirk Cousins og Adam Thielen var også ålreite, men når de aldri fikk løpespillet ordentlig i gang så laget egentlig ganske flatt ut. Og så spilte de altså mot Bengals. Nei, det var ikke bra, og de er nødt til å rette opp inntrykket raskt med en god kamp mot Cardinals her.

Søndag 22.25: Seahawks (1-0) mot Titans (0-1) i Seattle
Sesongen starter som den alltid gjør for Seahawks, med en Russell Wilson som storspiller og et lag som ser godt ut. Men i år er det betraktelig mindre hype enn før, kanskje fordi de to siste årene har Wilsons tidlige storspill ført til veldig lite senere i sesongen. Skal dette bli en ny sesong på den måten, eller kan de holde det gående lenger i år? Og apropos hype som dør litt, Titans har de siste årene gått fra å være en dark horse til å være en favoritt, til å nå være et populært valg blant forståsegpåere for å ta et steg tilbake. Det så ikke pent ut i første uke mot Cardinals. De etablerte stjernene, som AJ Brown og Derrick Henry, gjorde lite, og den nye stjerna i Julio Jones var heller skuffende. Titans må rette opp i inntrykket og de må gjøre det raskt, hvis ikke så blir AFC South, øh, plutselig styrt av Texans?

Søndag 22.25: Chargers (1-0) mot Cowboys (0-1) i Los Angeles
Det var ikke alltid pent for Chargers i deres første kamp for året, med en del penalties og noen turnovers og en del dårlig spill, men de klarte allikevel å hente inn en seier, mye takket være meget clutch spill på third down. Laget gikk 14 av 19 på third downs, det er sterkt! I fjor var motsigelsen mot Herbert at det gode spillet ikke kom med seire, men hvis de har lært seg å være så gode på third down vil seirene nå også komme. Så får vi se hvordan det går mot Cowboys, en motstander som i utgangspunktet burde være vanskeligere. Cowboys tapte riktignok åpningskampen sin, men spillet deres mot Buccaneers viste at de kan være et lag å regne med i år. Dak så ut som at han var tilbake, CeeDee Lamb og Amari Cooper var gode, det eneste som manglet var et fungerende løpespill. Hvis laget får igang Zeke igjen kan Cowboys bli skummelt farlige. Chargers er en spennende test sånn sett.

Mandag 02.20: Ravens (0-1) mot Chiefs (1-0) i Baltimore
Sunday Night Football denne uken er enda et oppgjør mellom det som kanskje er de to meste elektriske unge quarterbackene i fotball akkurat nå, Lamar Jackson og Patrick Mahomes. Problemet er bare at Lamar etter hvert ikke har så veldig mye mer rundt seg. Skadene har truffet Ravens hardt i år, og nå får Uke 2 fortsatte de dårlige nyhetene, sist med at Ronnie Stanley må stå over en del kamper fremover med skade. Det er tunge nyheter, men samtidig har Ravens vist at de kan kjempe seg gjennom tunge perioder før også. Spørsmålet er bare om de klarer å reise seg mot Chiefs, som i Uke 1 viste at de fortsatt er å regne med blant de beste lagene i ligaen. Det så riktignok ikke pent ut før pause, men så kom laget ut slik det har gjort så mange ganger før, skrudde på et annet gir, og tok seg inn i kampen igjen. Det hele endte med at Mahomes for 10. gang i karrieren vant en kamp etter å ha lugget under med 10 poeng. Til sammenligning klarte legenden Joe Montana, kjent for å være kjølig når det krevdes mot slutten av kamper, kun 17 slike comebacks totalt i karrieren. Det er ganske ville tall unge Mahomes stiller opp med. Kan han gjøre noe vilt på SNF, eller blir det Lamars fantastiske løp som skal avgjøre denne gangen?

Tirsdag 02.15: Packers (0-1) mot Lions (0-1) i Green Bay
R-E-L-A-X heter det i Green Bay. Jada, sesongen startet elendig. Jada, Aaron Rodgers så ut som Jameis Winston mens Jameis Winston så ut som Aaron Rodgers. Jada, det var pinlig etter så mye offseason-drama å se så uforberedt ut. Men hey, sesongen er 17 kamper lang. Aaron Rodgers har vært gjennom det her før. Det var et tap, men det er god tid til å snu det her. Spesielt mot Lions, som, vel, fortsatt er Lions. Hjelpeløse mesteparten av kampen, før de scorer litt mot garbage time og nesten kommer tilbake inn i det, men ikke helt. Det har visst ikke noe å si om det er Stafford eller Goff som er quarterback, det er bare en naturlov at det er sånn det er. Derfor bør det i denne kampen bli seier til Cal Bears-quarterbacken som burde blitt draftet som Nr. 1 i sin tid, og ikke til Cal Bears-quarterbacken som ikke burde ha blitt draftet som Nr. 1 i sin tid.

Og med det er det bare å gjøre seg klar til en ny runde fotball. Vi har mange gode kamper foran oss, det bør bli en bra helg!

Chromeback

Legg inn av Chromeback »

*tommel*

Brukeravatar
Mr.Meep
Innlegg: 7887
Sted: Toronto,Ontario,Canada

Legg inn av Mr.Meep »

💸💸💸💸💸💸 nydelug SAL!

Er litt motsetninger på meg i denne runden vil ha Cowboys seier men samtidig at Herbert skal vise seg frem 🙄

Brukeravatar
Mr.Meep
Innlegg: 7887
Sted: Toronto,Ontario,Canada

Legg inn av Mr.Meep »

Da er Football team vs Giants godt igang og Jones har snubla seg innn til TD

Brukeravatar
Mr.Meep
Innlegg: 7887
Sted: Toronto,Ontario,Canada

Legg inn av Mr.Meep »

McLaurin er viss Heinickes man to go i dag! TD på Mclaurin og 7-7

Brukeravatar
Mr.Meep
Innlegg: 7887
Sted: Toronto,Ontario,Canada

Legg inn av Mr.Meep »

Jones i run mode!


Bummer han rusha til TD så ble det flagget... lilz

Brukeravatar
Mr.Meep
Innlegg: 7887
Sted: Toronto,Ontario,Canada

Legg inn av Mr.Meep »

Fin den der Jones til Slayton TD

FightingVikes

Legg inn av FightingVikes »

Kul kamp. Kul QB. Kult resultat!

Wrath

Legg inn av Wrath »

Det er bare vondt å se på Giants spille. Så mange små dårlige coaching-avgjørelser som du vet kommer til å bite dem i ræva til slutt. Passivt og feigt på offense hver gang det er litt baller som trengs, hadde blitt gal av å se på om jeg var Giants-fan🤪

Hvorfor gikk de ikke for 2 feks. når de tok ledelsen 19-14, tok meg selv i å rope til skjermen da. Å d potensielle poenget ekstra fulgte dem ved hver score-change resten av kampen og ble nok til å greie å gi bort seieren. Samme med den passive playcallinga når de fikk nytt liv med en INT og 3 mins igjen, det var jo akkurat som om de gikk for 3 kjappe plays for å få FG, uten tanke på at det ville gi WFT ballen med god tid til å vinne🙃

Chromeback

Legg inn av Chromeback »

lololol


Chromeback

Legg inn av Chromeback »

Vikings blir interessante å se ila helga. Barr og Griffen ute, mens det er spørsmålstegn rundt Kendrick.

Chromeback

Legg inn av Chromeback »

Ny søndag, ny dag med fotball!

Raiders v Steelers og 49ers v Philly blir dagens kamper.

Wrath

Legg inn av Wrath »

Jævlig irriterende hvordan Eagles ga bort denne kampen😡 Var jo totalt overkjøring i first half, men greide på uforklarlig vis å tulle det til å la 49ers komme inn i kampen. Sirianni prøver alt mulig tull, men ikke en eneste QB-sneak alle ganger vi har 1 yard eller mindre vi må ha. Den sekvensen der vi gikk fra egen 2 yardlinje til 49ers 1-yardlinje, for så å ta 4 håpløse attempts var helt forjævlig.🤮

Og Brandon Graham ferdig for sesongen med revet akilles var jævlig kjipt som ekstra salt i såret.

Wrath

Legg inn av Wrath »

Dommere i Cowboys-kamper...this shit is getting old! Blir fort et par-tre ekstra W's hvert år

Ble avgjørende det gitt, chargers ble røvknaldet😠

MensenErnst

Legg inn av MensenErnst »

Heldigvis er det kun Cowboys som er heldige med dommeravgjørelser slik at en slipper slikt i andre kamper.

Wrath

Legg inn av Wrath »

Mange som er heldige/uheldige med marginale calls, det gjentakende problemet i Cowboys-kamper er de komplett utilgivelige calls som merkelig nok er veldig enveis. Ser heldigvis ikke så mye slikt i andre kamper, men man blir lei av å se dette gang på gang når dette laget er involvert.

Wrath

Legg inn av Wrath »

Sterk avslutning og seier av Titans i meget vanskelige omgivelser.

MensenErnst

Legg inn av MensenErnst »

Ufattelig deilig med en seier der en forventet et tap. Ekstra deilig at den kommer på den måten en ofte føler at Cowboys taper kamper på med dumme penalties og en dommeravgjørelse som ble feil. Var sikker på at de hadde kuka det til på slutten da de ikke kom seg lengre frem i banen, men Greg the Leg som så dårlig ut i week 1 tok bare å hamret ballen inn.

Artig å se at run game fungerte så bra som det gjorde og Tony Pollard var jo en stjerne i dag. Men klart, det hjelper når det bare er å sikte seg inn på ryggtavla til Zach Martin og løpe etter han. Også ekstremt kjekt å se at Tyrion Smith endelig ser ut til å være frisk fra alle nakkeskadene (knock on wood). Amari Cooper fikk seg riktignok en trøkker i ribbeina, men tar heller det enn en brukket ankel for å si det slik.

Justin Herbert kommer forøvrig til å bli en superstjerne. Wow. Der har dere QB, Chargers.

Og en liten ekstra blomsterkvast til Terrence Steele som Cowboys-twitter har vært negative til hele uka. Kommer inn og spiller knallbra mot Joey Bosa. Ikke verst.

FightingVikes

Legg inn av FightingVikes »

Mine 4 cent;
1. Ubeskrivelig kjipt å tape to kamper man burde og skulle ha vunnet
2. Kirk Cousins er mye bedre enn han får cred for
3. Jets sine hjelmer er helt natta
4. Disse nye nummer reglene er like natta. Ser jo ut som at det løper QBs over hele banen

MensenErnst

Legg inn av MensenErnst »

FightingVikes skrev: man sep 20, 2021 9:10 am 4. Disse nye nummer reglene er like natta. Ser jo ut som at det løper QBs over hele banen
Helt enig. Ekstremt irriterende.

Chromeback

Legg inn av Chromeback »

Etter å ha latt gårsdagens tap synke inn, så er det veldig mye bra å ta med seg for ett Eagles-lag i utvikling. Man kunne fint sittet å skrevet om at dommerne suger osv, men velger heller å fokusere på det man får gjort noe med.

I starten av first period så satt jeg og tenkte på hvor glad jeg er for den relativt simple playbooken til Sirianni, men utover i kampen så straffet den seg, i kombinasjon med at Hurts begynte å gjøre rookie-mistakes og playcallingen begynte å bli ganske dårlig utover matchen.

Med Hurts så kan vi også bare skrape Philly-special først som sist. Flaut forsøk på en TD.

Hva som skjedde rett før 1st half var over håper jeg også trenerteamet tar med seg videre til videorommet og tar selvkritikk, for her prater vi virkelig elendig playcalls på defencet. Her gikk man fra fullstending kontroll til å bare la San Fran vandre gjennom på en drive.

Men på den positive siden så ser Mailata bare bedre og bedre ut. Gjør en feil mot Bosa, men utenom det så har han overraskende god kontroll. Samme med defencet i store deler av matchen. Cox begynner også å se ut som giganten han er.

Dickerson så også veldig bra ut, sånn ut i fra forutsetningene, og han vil mest sannsynlig spille neste MNF i Dallas. Gleder meg, blir virkelig en ilddåp.

Så kommer jo selvsagt det desidert verste med gårsdagens match, skaden til Brandon Graham. Siden det er akillesen som har røket, så prater vi ikke bare om ett vanvittig stort tap for sesongen, men spørsmålet er jo om vi noen gang får se BG i en Eagles-drakt igjen. Det ville i så fall vært en nitrist avslutning på en veldig solid karriere.

Men, i det store og det hele er jeg veldig fornøyd med matchen, til tross for tapet. Denne gjengen her gjør meg mye mer optimistisk kontra hva man så i fjor.

At det ville være en del rusk i maskineriet er som forventet, og at vi kun taper med 11-17 er jo egentlig en prestasjon i seg selv. Det er jo ikke prat om at vi ble kjørt over på noen som helst måte, og det er jeg veldig fornøyd med.

Svar

Create an account or sign in to join the discussion

You need to be a member in order to post a reply

Create an account

Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute

Registrer

Sign in

Gå tilbake til «Amerikansk Sport»