Egon - ikke så bra
Re: Egon - ikke så bra
Det er da en haug med restauranter i Oslo som tilbyr mat av god kvalitet og som samtidig har et prisnivå som er det samme som eller lavere enn Egon. Å havne på Egon som turist er egentlig tjenesteforsømmelse med alle hjelpemidlene man har i dag. De siste 5 årene har jeg aktivt brukt TripAdvisor og lokale anbefalinger for å finne restauranter i utlandet. Kun én gang har jeg hatt en ræva opplevelse i den perioden, og det var da vi syndet mot regelen vår og prioriterte beliggenheten til restauranten.
-
- Innlegg: 5307
Hva anbefaler du da?Chromeback skrev: ↑tir apr 12, 2022 12:22 pm Det er jo en hel haug av billigere alternativer for gode måltider i hovedstaden, men da må man bevege seg inn på områder som Grønland og det kan jo tross alt være farlig.
Jeg mimrer litt nå........men kom på en greie fra Playa Des Americas, det er sikkert minst 15 år siden vi var der.Trolljegeren skrev: ↑tir apr 12, 2022 12:35 pm Det er da en haug med restauranter i Oslo som tilbyr mat av god kvalitet og som samtidig har et prisnivå som er det samme som eller lavere enn Egon. Å havne på Egon som turist er egentlig tjenesteforsømmelse med alle hjelpemidlene man har i dag. De siste 5 årene har jeg aktivt brukt TripAdvisor og lokale anbefalinger for å finne restauranter i utlandet. Kun én gang har jeg hatt en ræva opplevelse i den perioden, og det var da vi syndet mot regelen vår og prioriterte beliggenheten til restauranten.
Og der har vi (kona og jeg) bare vært 1 gang.
Vi fant en liten indisk restaurant og stakk inn der og fikk servert absolutt fantastisk indisk mat.
Derfor oppsøkte vi samme restaurant noen dager serere og bestilte det samme, men fikk helt RÆVA mat.
Dårlig ikke lite ustabil kvalitet, kan man si. Sykt dårlig ikke lite overraskelse, for å bruke gammel terminologi.
Det er ikke lett å ta ansvar og anbefale noe som helst for noen.
På Grønland?Guttorm123 skrev: ↑tir apr 12, 2022 12:45 pmHva anbefaler du da?Chromeback skrev: ↑tir apr 12, 2022 12:22 pm Det er jo en hel haug av billigere alternativer for gode måltider i hovedstaden, men da må man bevege seg inn på områder som Grønland og det kan jo tross alt være farlig.
Punjab Tandoori er ett av de aller beste stedene for indisk i Oslo, og koster omtrent ingenting.
Saray vet jeg pleier å få god omtale, det samme med Istanbul kebab (for dem som liker det).
Hvis man ønsker det litt finere har man alltids Olympen. Der kan man feks få entrecôte fra Strøm-Larsen for 315,- i stedet for 348,-/390,- som det koster på Egon.
-
- Innlegg: 5307
Har eierskifte av "lompa" hatt noen innvirkninger på kvalitet/porsjoner, eller er det mye likt?Chromeback skrev: ↑tir apr 12, 2022 1:06 pm
Hvis man ønsker det litt finere har man alltids Olympen. Der kan man feks få entrecôte fra Strøm-Larsen for 315,- i stedet for 348,-/390,- som det koster på Egon.
- busemannen
- Innlegg: 864
- Sted: Lauvtjern
Enkelte gamlinger elsker det, jeg spanderer lunsj eller middag der iblant. Gjør det ikke av egeninteresse, for å si det sånn.
-
- Innlegg: 5307
Hvor vanker folk fra Oslo da? Statholdergaarden?
- busemannen
- Innlegg: 864
- Sted: Lauvtjern
Ja, pussige greier det der.Queenie skrev: ↑tir apr 12, 2022 1:19 pmEnkelte gamlinger elsker det, jeg spanderer lunsj eller middag der iblant. Gjør det ikke av egeninteresse, for å si det sånn.
Jeg ville tatt dem med til Dovrehallen. Ikke langt unna
Sant det.Queenie skrev: ↑tir apr 12, 2022 1:19 pmEnkelte gamlinger elsker det, jeg spanderer lunsj eller middag der iblant. Gjør det ikke av egeninteresse, for å si det sånn.
Foreldrene min elsket Egon
Eneste, og da mener jeg eneste, fordelen med Egons er at man betaler på forhånd, og slipper å vente på regningen.
Men igjen, det gjør man også på langt bedre BK..
Men igjen, det gjør man også på langt bedre BK..
Ja, det er jo unektelig en fordel
Om man vil ha tradisjonsmat og er litt redd for fremmed matkultur, så har Stortorvets Gjæstgiveri og Gamle Raadhus god mat.
Det er jo jævla digg konsept da. Å spise pommes frites og en club sandwich uten å føle at man er på restaurant.
Tror tradisjonelle restauranter har litt å lære her.
-
- Innlegg: 5307
Sikkert noen flerkulturelle herligheter dette.Trolljegeren skrev: ↑tir apr 12, 2022 1:42 pm
Om man vil ha tradisjonsmat og er litt redd for fremmed matkultur, så har Stortorvets Gjæstgiveri og Gamle Raadhus god mat.
For oss som ikke bryr oss så veldig mye om mat og feinschmeckeri så duger selvfølgelig Egon, men enig i at det er veldig overpriset. De vinner på beliggenhet og parkeringsmuligheter, samt at det går kjapt. Og når man er med likesinnede som heller ikke bryr seg så veldig så er vel selskapet det viktigste. Litt som da jeg skulle lage en god middag og fikk beskjed om at man like gjerne kunne spist tre dager gammel grandis, maten er ikke alltid så vesentlig
Jeg slenger meg på slakten av Egon.
Men nr. 37 er ok. Bare pass på at den er godt stekt.
Men nr. 37 er ok. Bare pass på at den er godt stekt.
Eneste gangene jeg drar på Egon er for å ta noen utepils. Dyr og dårlig mat, lider av alt for stor meny. Typisk sted å dra for mødre som skal spandere storby opplevelse på familien.
Trenger ikke det heller, hele Løkka er teppebombet med gode restauranter.Chromeback skrev: ↑tir apr 12, 2022 12:22 pm Det er jo en hel haug av billigere alternativer for gode måltider i hovedstaden, men da må man bevege seg inn på områder som Grønland og det kan jo tross alt være farlig.
I tillegg har man 'Way down south' ved akerselva, danske Kød ved Tollbugata, Den glade Gris etc.
Frogner, Bygdøy, Hegdehaugsveien og Majorstua har og mye bra, i tillegg til alle Streetfood alternativene som har kommet med årene(Nå senest på Barcode). Coyo og Castello ved Sørenga(Coyo har antagelig noen av de beste cocktailene i Oslo).
Altså listen er lang og det beste er at samtlige av disse er milevis over Egon i kvalitet og koster mindre eller rundt de samme prisene på Egon igjen.
Skulle jeg eventuelt valgt noe mer franchise så hadde jeg gått på Olivia, rundt 200 kr for en god pizza og nydelig italiensk vin ved siden av er både betydelig mye billigere enn Egon og igjen langt bedre kvalitet.
Egon er ikke noe annet enn rent lureri.
Mye bra i Oslo selv om man tar bort de dyreste restaurantene. Bruker man Tripadvisor og sorterer bort de dyreste får man mange gode tips. Alt fra italiensk og burger via norsk tradisjonskost til ulike typer asiatisk mat. Svært mye både billigere og bedre enn Egon. Og ikke minst mye, mye bedre valuta for pengene.
https://www.tripadvisor.com/Restaurants ... orway.html
https://www.tripadvisor.com/Restaurants ... orway.html
Sist redigert av KongOlav2 den tir apr 12, 2022 2:05 pm, redigert 1 gang totalt.
KongOlav2 :
Mye bra i Oslo
............................
Folk flest bor ikke i Oslo, og er sjeldent der.
Det burde kanskje opprettes en egen tråd for dere.
"Hva er bedre i Oslo?"
Jeg melder meg ut når det utarter seg til hva som skjer i Oslo.
Mye bra i Oslo
............................
Folk flest bor ikke i Oslo, og er sjeldent der.
Det burde kanskje opprettes en egen tråd for dere.
"Hva er bedre i Oslo?"
Jeg melder meg ut når det utarter seg til hva som skjer i Oslo.
Sist redigert av fargeblind den tir apr 12, 2022 2:09 pm, redigert 1 gang totalt.
Man kjøper ikke maten på Egon. Man kjøper beliggenheten, den korte tiden det tar å få mat og den upersonlige touchen. For noen er dette deilig og man kan ha lavere skuldre.KongOlav2 skrev: ↑tir apr 12, 2022 2:00 pm Mye bra i Oslo selv om man tar bort de dyreste restaurantene. Bruker man Tripadvisor og sorterer bort de dyreste får man mange gode tips. Alt fra italiensk og burger via norsk tradisjonskost til ulike typer asiatisk mat. Svært mye både billigere og bedre enn Egon. Og ikke minst mye, mye bedre valuta for pengene.
https://www.tripadvisor.com/Restaurants ... orway.html
Kebab ja.... Da skjønner jeg hvorfor. Jeg tror vi har litt forskjellige krav til maten når man skal betale for å få det tilberedt profesjonelt.Chromeback skrev: ↑tir apr 12, 2022 1:06 pm På Grønland?
Punjab Tandoori er ett av de aller beste stedene for indisk i Oslo, og koster omtrent ingenting.
Saray vet jeg pleier å få god omtale, det samme med Istanbul kebab
Hvis man ønsker det litt finere har man alltids Olympen. Der kan man feks få entrecôte fra Strøm-Larsen for 315,- i stedet for 348,-/390,- som det koster på Egon.
KongOlav2 skrev: ↑tir apr 12, 2022 2:00 pm Mye bra i Oslo selv om man tar bort de dyreste restaurantene. Bruker man Tripadvisor og sorterer bort de dyreste får man mange gode tips. Alt fra italiensk og burger via norsk tradisjonskost til ulike typer asiatisk mat. Svært mye både billigere og bedre enn Egon. Og ikke minst mye, mye bedre valuta for pengene.
https://www.tripadvisor.com/Restaurants ... orway.html
Sikkert mye bra der, bare det ikke er noe asiatisk.
Liker ikke noe som helst av asiatiske retter, middelhavskost derimot ....
Gratulerer med utmerkede leseferdigheter og selektiv redigering.Texas_John skrev: ↑tir apr 12, 2022 2:10 pmKebab ja.... Da skjønner jeg hvorfor. Jeg tror vi har litt forskjellige krav til maten når man skal betale for å få det tilberedt profesjonelt.Chromeback skrev: ↑tir apr 12, 2022 1:06 pm På Grønland?
Punjab Tandoori er ett av de aller beste stedene for indisk i Oslo, og koster omtrent ingenting.
Saray vet jeg pleier å få god omtale, det samme med Istanbul kebab
Hvis man ønsker det litt finere har man alltids Olympen. Der kan man feks få entrecôte fra Strøm-Larsen for 315,- i stedet for 348,-/390,- som det koster på Egon.
Jeg er heller ikke spesielt glad i asiatisk bortsett fra sushi, men det er mye annet bra. Burgersjapper, mexicansk, italiensk og mye annen middelhavsmat. Både spansk/tapeas og gresk er bra.Neptun skrev: ↑tir apr 12, 2022 2:12 pmKongOlav2 skrev: ↑tir apr 12, 2022 2:00 pm Mye bra i Oslo selv om man tar bort de dyreste restaurantene. Bruker man Tripadvisor og sorterer bort de dyreste får man mange gode tips. Alt fra italiensk og burger via norsk tradisjonskost til ulike typer asiatisk mat. Svært mye både billigere og bedre enn Egon. Og ikke minst mye, mye bedre valuta for pengene.
https://www.tripadvisor.com/Restaurants ... orway.html
Sikkert mye bra der, bare det ikke er noe asiatisk.
Liker ikke noe som helst av asiatiske retter, middelhavskost derimot ....
Create an account or sign in to join the discussion
You need to be a member in order to post a reply
Create an account
Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute